proszę cię... pierw schudnij i odejdź od PC
i kurwa tfu na tego chuja co nagrywał za porównanie psa do człowieka , ja pierdole jebane lewactwo
hahahahahahahahaha kurwa ale się uśmiałem hahaha
hahahahahaha
uh uh ależ jesteś edgy i dorosły tak z 12+ i ale wszystkich trigerrujeeeeeessz... nie no.. to już nie działa pizdeczko.
sadistic jest dla pełnoletnich komuchui kurwa tfu na tego chuja co nagrywał za porównanie psa do człowieka , ja pierdole jebane lewactwo
hahahahahahahahaha kurwa ale się uśmiałem hahaha
hahahahahaha
nie używam takich specyfików ,tylko alkohol się u mnie liczy a najlepiej domowe destylaty. Piwo jest dobre ale wódka jest pyszna
piwo jest dla pedauw kurwa pewnie nawet metanolu sie boisz tkac hahahahahahhahaha jaki frajer komuch strigerowany
Nagranie na dowód mają. Może takiego śmiecia przynajmniej kara finansowa zaboli, bo niestety na zamknięcie czy nawet jakąś refleksję kogoś z IQ w okolicach 40 bym nie liczył. Niestety ale na polskich wsiach do dziś topienie młodych w worku na śmieci, przywiązywanie psa do drzewa w lesie i zostawianie na śmierć z głodu jest bardzo powszechne. Mentalność wyniesiona z PRLu.
ten pajac porównuje psa z człowiekiem? to ok ja od jutra sram po blokiem ,szczam na klatce i drę ryja cały dzień i noc , pies może i tym bardziej ja też mogę, przecież to to samo .
A Ty zdajesz sobie sprawę, że jak pies ma normalnego właściciela, a nie debila, to nie szcza po klatkach?
Oczywiście w tle jak zwykle wyje jakaś baba zamiast natychmiast zadzwonić natychmiast na policję. "Pan tego psa zakopuje? O jezu!! Naprawdę pan to zrobi?" - kurwa, szkoda że jeszcze tak godzinę nie stała i nie pytała się czy przypadkiem pies już się udusił. O ile to nie było jakieś 12 letnie dziecko to naprawdę ręce opadają.
Wydaje mi się, że w takiej sytuacji wtargnięcie na czyjąś posesję nie wiązałoby się z żadnymi konsekwencjami.
Nagranie na dowód mają. Może takiego śmiecia przynajmniej kara finansowa zaboli, bo niestety na zamknięcie czy nawet jakąś refleksję kogoś z IQ w okolicach 40 bym nie liczył. Niestety ale na polskich wsiach do dziś topienie młodych w worku na śmieci, przywiązywanie psa do drzewa w lesie i zostawianie na śmierć z głodu jest bardzo powszechne. Mentalność wyniesiona z PRLu.
ja pierdole on uwierzył w policje xD
a właśnie to że napisałeś komentarz oznacza że mój post który jest wspaniały działa na dzbanuszki
sram twojej starej do pizdy