📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dwóch patoli rozprawia, jeden miał serce, ot i cała historia. Możemy tego nie wiedzieć, ale jak ktoś dopuszcza się czynów, takich jak zakopanie żywej istoty, musiał wcześniej przeżyć niezłą traumę. Oczywiście psiaka trzeba pod opiekę, a starego z łopatą pod sąd, bo znów kogoś zakopie, a może już zakopał. Kiedyś ludzie wyrywali kotom ogony wraz z kręgosłupem, bo to była "najlzejsza" śmierć, a dziś to zwyrodnialstwo.
Mam nadzieję, że nagranie na policję trafiło. To nagranie własne, czy znalezione w internecie?
Oh, wielcy obrońców piesków. Czemu nie bronicie tak świnek, które dostają siekierą w łeb? A później wpierdalacie ich mięso. Jebani pieskowi hipokryci, normalny facet przeszedłby obojętnie, ale że loszka płacze nad biednym wszarzem to nagle bohater się uruchomił. Jebać was wszarzy.
Wiewór napisał/a:
Polska kultura. W domu na ścianie jp2, co niedziela do kościoła a pod domem pies na łańcuchu. A jak przeszkadza to się go zakopuje.
To nie Polska Kultura ojkofobie huju jebany. To poziom wykształcenia i zacofania wynikającego z głębokiej prowincji i biedoty a takie zjawiska znajdują się w różnych rejonach na Świecie również w Hiszpani, Francji czy USA więc Ty sobie KURWO // Polską gęby nie wycieraj.
sram twojej starej do pizdy
wiem o tym jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza chyba że @suborg będzie miał coś przeciwko bo też na nią sra są filmy na hardzie zapraszam
Przecież dziś pisali że koleś już siedzi. Mam nadzieje że dostanie z 5 lat.
Ten zwyrol został złapany. Sąsiedzi, którzy to widzieli nagrali zdarzenie, jako dowód, następnie sąsiadka nakazała odkopać psa, co ten dziad uczynił i zabrała psine do weterynarza. Powiadomiona w międzyczasie policja pojawiła się na miejscu i zajęła się s***synem.
Co za pierdolona menda, zaraz mnie chuj jasny strzeli. Że też można być takim bydlakiem i nagrywać ludzi bez pozwolenia.
To nie Polska Kultura ojkofobie huju jebany. To poziom wykształcenia i zacofania wynikającego z głębokiej prowincji i biedoty a takie zjawiska znajdują się w różnych rejonach na Świecie również w Hiszpani, Francji czy USA więc Ty sobie KURWO // Polską gęby nie wycieraj.
Mocne słowa jak na komucha, który nie potrafi nawet poprawnie pisać po Polsku.
Mocne słowa jak na komucha, który nie potrafi nawet poprawnie pisać po Polsku.
Ty też nie.
jak to twoj filmik to chuj ci w dupe ze mu cepa na leb nie zajebales
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów