📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nawożą ziemie na sadząki....
Lepiej utopić się czy być zasypany ? Ktos wie?
jaka zakopana żywcem jak przedtem ją postrzelili / zastrzelili ?
Raczej nie zywcem bo kulke chyba dostala w łeb
Podobno podczas topienia mózg bardzo długo pozostaje aktywny. Nawet około 8/10 minut. Wszystko inne wysiada ale ty dalej jesteś świadomy. Ponadto woda zalewająca płuca powoduje straszliwy piekący ból. Lepiej chyba do piachu.
Lobo24 napisał/a:
Ponadto woda zalewająca płuca powoduje straszliwy piekący ból.
Raczej trudny do opisania dyskomfort. Płuca nie bolą, bo nie ma w nich nerwów odpowiedzialnych za ból.
Ja osobiście wolałbym się utopić - jakoś tak "czyściej"
Coordinator napisał/a:
Raczej trudny do opisania dyskomfort. Płuca nie bolą, bo nie ma w nich nerwów odpowiedzialnych za ból.
Ja osobiście wolałbym się utopić - jakoś tak "czyściej"
Coś podobnego jak się człowiek zachłyśnie wodą albo nosem pójdzie do płuc woda tylko pewnie razy 1000000.
Był filmik jak koleś nurkował wyczynowo i w pewnym momencie chyba nie ogarnął że butla nie działa, albo coś się zepsuło i byl "live" jak to się topił, nawet nie wiedział że umiera bo był na takim haju. A umrzeć to chyba najlepiej w jakimś wybuchu albo mega nagle, nie wiem; spada na Ciebie 10 tonowy kamień albo cokolwiek co powoduje instant śmierć
Sajlenthill napisał/a:
Lepiej utopić się czy być zasypany ? Ktos wie?
lepiej utapiać i zasypywać, dopytam Stefana .
Z wodą jest ten problem, że jest zimna. Spróbujcie zimny prysznic w zimie
Czy ten czarny pracuje?!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów