Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak kurwa, bo bez Unii nie umiemy zawiązać sznurówek.
Bez UE bylibyśmy dziś na poziomie gospodarczym Białorusi, ale jak tępe konfederackie kurwy uważają, że z rosją by nam się lepiej żyło niż z Unią, to niech tam spierdalają i osobiście poznają różnicę.
Chyba się znasz na normach. Nie pisz w tematach, o których nie masz pojęcia.
znalazł się ten co się zna, a zaraz koniec wakacji i do szkoły xD
znalazł się ten co się zna, a zaraz koniec wakacji i do szkoły xD
Czy jest cień szansy żebyś Ty też się nie wypowiadało w tematach, których nie znasz? Jebani idioci. Przepisy BHP regulowane są prawnie na poziomu Polski. Korporacje wprowadzając swoje regulacje mają najpierw polskie spełnić. Za trudne dla was, wiem.
Czy jest cień szansy żebyś Ty też się nie wypowiadało w tematach, których nie znasz? Jebani idioci. Przepisy BHP regulowane są prawnie na poziomu Polski. Korporacje wprowadzając swoje regulacje mają najpierw polskie spełnić. Za trudne dla was, wiem.
właśnie oto chodzi że ty gówno wiesz, a szczekasz jak ten mały kundel xD niedługo koniec wakacji będziesz tam pod tablicą się wymądrzać
właśnie oto chodzi że ty gówno wiesz, a szczekasz jak ten mały kundel xD niedługo koniec wakacji będziesz tam pod tablicą się wymądrzać
Dobra dam ci szansę chłopcze. Po co są przepisy BHP? I na przykład dyrektywa maszynowa? Może czas iść do pracy i zejść z garnuszka rodziców? Przemysl
Dobra dam ci szansę chłopcze. Po co są przepisy BHP? I na przykład dyrektywa maszynowa? Może czas iść do pracy i zejść z garnuszka rodziców? Przemysl
Przecież to Ty próbujesz udowodnić, że te przepisy i normy mają sens, więc wyjaśnij
Przecież to Ty próbujesz udowodnić, że te przepisy i normy mają sens, więc wyjaśnij
Myślałem że jesteś mądrzejszy od małpy i wolał byś nie mieć możliwości wkręcenia łapy w podajnik na sortowni śmieci przy którym pracujesz. Dobra nie wytłumaczę ci że przepisy BHP to nie unia europejska narzuca. To było by za dużo.
Wyjaśnienie masz na filmiku który komentujesz, nie wiem co kurwa bardziej moze być przekonujące, wkręcić cię trzeba osobiście w jakiś niezabezpieczony wirnik, obok tórego będziesz się przeciskać po pijaku w luźnej koszuli???
Chyba się znasz na normach. Nie pisz w tematach, o których nie masz pojęcia.
Kolejny co się chuja zna. W Norwegii są bardziej wyśrubowane normy BHP niż we Francji która jest w tym socjalistycznym tworze.
[ Dodano 2024-08-18, 13:30 ]
Przecież to ty masz kłopoty ze zrozumieniem tekstu czytanego. I nie mieszaj norm unijnych z BHP, bo to są dwie różne rzeczy.
To chyba coś ci się pojebało, bo ja właśnie tak twierdzę
Fakt. Temu się nie przyjrzałem:
BHP≠ue
Za pierwszym razem myślałem, że to #.
Kolejny co się chuja zna. W Norwegii są bardziej wyśrubowane normy BHP niż we Francji która jest w tym socjalistycznym tworze.
O Polsce pisałem, chuj mnie Norwegia obchodzi.
Wyjaśnienie masz na filmiku który komentujesz, nie wiem co kurwa bardziej moze być przekonujące, wkręcić cię trzeba osobiście w jakiś niezabezpieczony wirnik, obok tórego będziesz się przeciskać po pijaku w luźnej koszuli???
Na filmie widzę kretynkę, która podchodzi do pracującej maszyny i wkręca się. Rozumiem więc, że uważasz, że przepisy są po to aby chronić imbecyli? Jakie przepisy zaproponujesz widząc hindusa wspinającego się na słup WN albo smażącego się na dachu pociągu? Czy zdarzyło Ci się kiedyś stracić przytomność po założeniu torebki foliowej na głowę? Czy poczułeś wtedy złość na producenta foliowych torebek, że nie uprzedził aby tego nie robić?
O Polsce pisałem, chuj mnie Norwegia obchodzi.
Czyli twierdzisz że UE tworzy przepisy BHP w Polsce?
Masz doedukuj się isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/DocDetails.xsp?id=WDU20031691650
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów