Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajny fikołek. Pomyśleć, że są w Polsce tacy, którzy chcieliby takiego samego pierdolnika i chaosu, bo im przeszkadzają wyśrubowane normy unijne dotyczące sprzętu, oraz rygorystyczne przepisy BHP.
Normy JudYjne nie są od zapewniania bezpieczeństwa tylko od drenowania ludzi z kasy
Normy JudYjne nie są od zapewniania bezpieczeństwa tylko od drenowania ludzi z kasy
Czyli widok jak na powyższym filmie jest dla Ciebie ok ale już normy, które do takiej sytuacji niedopuszczają, są szkodliwe bo drenują ludzi z kasy? Ja pierdolę, Korwin wróć! żeby psychopaci z Konfy znów nie przekroczyli progu wyborczego.
Czyli widok jak na powyższym filmie jest dla Ciebie ok ale już normy, które do takiej sytuacji niedopuszczają, są szkodliwe bo drenują ludzi z kasy? Ja pierdolę, Korwin wróć! żeby psychopaci z Konfy znów nie przekroczyli progu wyborczego.
Naucz się czytać dziecko ze zrozumieniem. BHP≠ue
Chyba się znasz na normach. Nie pisz w tematach, o których nie masz pojęcia.
Widok jak na powyższym, to czysty dobór naturalny. Jak sobie beztrosko popierdalasz w otoczeniu maszyn, które mogą zrobić z Ciebie tatara, to i tak się zaraz wpierdolisz. Jak nie w fabryce, to na ulicy. Jeśli chcemy chodzić bezmyślnie jak cielęta, to nam wybudują zagrodę.
Przecież to ty masz kłopoty ze zrozumieniem tekstu czytanego. I nie mieszaj norm unijnych z BHP, bo to są dwie różne rzeczy.
On chyba myśli, że przed UE nie było w Polsce przepisów BHP.
Ale rączka raczej do niczego już się nie nada.
Fajny fikołek. Pomyśleć, że są w Polsce tacy, którzy chcieliby takiego samego pierdolnika i chaosu, bo im przeszkadzają wyśrubowane normy unijne dotyczące sprzętu, oraz rygorystyczne przepisy BHP.
Tak kurwa, bo bez Unii nie umiemy zawiązać sznurówek.
Bierzesz się za manipulowanie, aś debil. Nie idź tą drogą synku póki nie jest za późno!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów