Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyli twierdzisz że UE tworzy przepisy BHP w Polsce?
Masz doedukuj się
Maso bezmyślna. Pisałem że nie ue tworzy w Polsce przepisy BHP
isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/DocDetails.xsp?id=WDU19971290844
Ogólne przepisy są z 1997 a od tego kolejne wychodzą. Czego nie rozumiesz
Maso bezmyślna. Pisałem że nie ue tworzy w Polsce przepisy BHP
Ogólne przepisy są z 1997 a od tego kolejne wychodzą. Czego nie rozumiesz
Dobra nie odwracaj chuja ogonem teraz, bo dotarło do ciebie że judeUE nie ma nic wspólnego z BHP😂
Dobra nie odwracaj chuja ogonem teraz, bo dotarło do ciebie że judeUE nie ma nic wspólnego z BHP😂
Baranie przeczytaj uważnie co napisałem!!!! Jeśli potrafisz.
Baranie przeczytaj uważnie co napisałem!!!! Jeśli potrafisz.
Ty ale o chuj ci chodzi słońce drogie?
Ty ale o chuj ci chodzi słońce drogie?
Ostatni raz kurwa baranie
Napisałeś ze normy judyjne nie są od bezpieczeństwa. W zasadzie to są zunifikowane do wszystkich krajów członkowskich na zasadzie dyrektyw. Więc i bezpieczeństwo tam jest. Czysto BHP to Polska na swoim poziomie ustaliła dawno temu a potem tylko nowelizuje. Tyle
Bez UE bylibyśmy dziś na poziomie gospodarczym Białorusi, ale jak tępe konfederackie kurwy uważają, że z rosją by nam się lepiej żyło niż z Unią, to niech tam spierdalają i osobiście poznają różnicę.
Unia rządzi, Unia radzi, Unia nigdy cię nie zdradzi. No chyba, że zdradzi.
Tak wolisz?
Ja mam nini kurwa pracować, a nie ich kurwa stroić.
Normy JudYjne nie są od zapewniania bezpieczeństwa tylko od drenowania ludzi z kasy
No to wypad gdzieś do ruzzkich czy w inny trzeci świat
Normy JudYjne nie są od zapewniania bezpieczeństwa tylko od drenowania ludzi z kasy
Te normy rocznie ratują życie setek Polaków.
BHP czu ue?
Mamy obowiązek włączać do krajowych przepisów dyrektywy europejskie. Więc nasze przepisy BHP są o nie oparte.
Dobra dam ci szansę chłopcze. Po co są przepisy BHP? I na przykład dyrektywa maszynowa? Może czas iść do pracy i zejść z garnuszka rodziców? Przemysl
ty tak na poważnie zdajesz tak oczywiste pytania na które sam nie umiesz sobie odpowiedzieć xD kur.... co za debil. Ja mieszkam na swoim to tobie zaraz wakacje się skończą nie mi.. to tobie mamusia gotuje nie mi ,nie mam 15 lat tak jak ty .....
ty tak na poważnie zdajesz tak oczywiste pytania na które sam nie umiesz sobie odpowiedzieć xD kur.... co za debil. Ja mieszkam na swoim to tobie zaraz wakacje się skończą nie mi.. to tobie mamusia gotuje nie mi ,nie mam 15 lat tak jak ty .....
Napisz na trzeźwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów