📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Jebane dzikusy, kurwa chciałbym, żeby wszystkich chuj strzelił. Szkoda, że nie mam na to wpływu.
Sadol sadolem. Lubimy ból, cierpienie (innych), ale zasadniczo warunkiem jest by był on karą lub karmą. Nie jestem jakimś eko pojebem, zwierzęta są i będą dla nas pożywieniem bo tak stanowi biologia. Ale po chuj zadawać ból zwierzęciu tylko dla własnej zabawy? Szkoda, że ten byk się nie wkurwił i wszystkich nie wyrozpierdalał. Jebane dno cywilizacyjne. Przywiązał bym gnoja jednego z drugim drzewa i polewał kwasem. Żadna kara nie jest lepsza. Tylko cierpienie.
Leci browar byk paru frajerów przewiózł na rogach... Powinny być skośne kebaby, ale wazne, że pokurcze cierpią
@up, O wypraszam sobie!!! ja na dziwki chodzę i też jestem kurwojebem i się tego nie wstydzę.
bawół wietnamski, byka ty byś nie rozpoznał nawet gdyby cie na rogach przewiózł..
devik napisał/a:
bawół wietnamski, byka ty byś nie rozpoznał nawet gdyby cie na rogach przewiózł..
W tagach dałem bawół, więc chyba jednak nie strzeliłem wielkiego "byka"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów