📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Szczerze to chujowo tak zginąć w jakieś fabryce
28,5 obrotu... Tony Hawk nigdy tyle nie wykręcił....
Przykre, że nie ma jakiegoś guzika awaryjnego na maszynie która od razu wyłączyłaby ją .
U mnie na maszynie jest ok 50 systemów bezpieczeństwa. Grzybki awaryjne, kurtyny świetlne, pedały do obrotu bębnów. Czasem mnie wkurwiają. Machniesz ręką, maszyna stoi. Naciśniesz za mocno pedał, maszyna stoi. Chuj, ale jak oglądam takie filmiki to dobrze, że tyle tych zabezpieczeń mam.
Mnie też zastanawia w jakim to bangladeszu było kręcone, jak pracowałem w firmie przy kurewsko wielkich maszynach kilkutonowych, które miały taką siłę, że bez problemu by zrobiły ze mnie naleśnik w 3 sekundy i miały one od groma zabezpieczeń, dokładnie to 3 z czego dwa to były przyciski odcinające zasilanie w tej samej sekundzie w której się kliknęło, natomiast trzeci to był czujnik bezpieczeństwa.
Filmik świetny, pasuje tutaj jak mało co, ale kurwa no, szkoda tak patrzeć jak człowiekiem obraca jakaś maszyna jakby w pralce był, pewnie gdybym nigdy nie pracował przy czymś takim to machnąłbym ręką, dał piwo i po prostu się śmiał, ale brak tego przycisku awaryjnego... :/
Filmik świetny, pasuje tutaj jak mało co, ale kurwa no, szkoda tak patrzeć jak człowiekiem obraca jakaś maszyna jakby w pralce był, pewnie gdybym nigdy nie pracował przy czymś takim to machnąłbym ręką, dał piwo i po prostu się śmiał, ale brak tego przycisku awaryjnego... :/
ale trzeba być jebanym debilem i prymitywem żeby pracować przy takich maszynach które tylko czekają żeby cię chwycić i rozpierdolić w mak w sekundę
nigdy mi nie jest żal takich zjebów
nigdy mi nie jest żal takich zjebów
okrutna śmierć i zapewne niezbyt szybka
Już mniejsza o ten przycisk awaryjny, ale dlaczego w 0:23 ta maszyna przyśpiesza?
gdzie tak naprawde to to ze ta maszyna przyspieszyla spowodowao smierc tego czlowieka
gdzie tak naprawde to to ze ta maszyna przyspieszyla spowodowao smierc tego czlowieka
A jak przydzwania głową w ten wiszący wihajster
Pracowałem kiedyś w pewnej fabryce. Przy każdej większej maszynie, gdzie jest jakieś niebezpieczeństwo jest czerwona linka, która po zerwaniu zatrzymuje maszynę. Ale jak widać w Chinach, chuj, 30 sekund pobiegamy, spróbujemy własną siłą zatrzymać linę.
On coś tam wciskał, wiec pewnie grzyb nie działał, znam taką firmę w której na kilku sprzętach nie działa grzyb, bo po chuj... czas chyba zadzwonić do PIPu
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
sam teraz modernizowałem pewną chińską myjnię pod kątem bezpieczeństwa i wiecie co? grzyby fabrycznie były osłonięte taką blachą z otworem, że dało się nadusić tylko od przodu...a blacha prawie całkowicie zasłaniała grzyba...ale u chińczyków jeden w tę jeden w tę...dużej różnicy im to nie robi:>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów