📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
Lysack napisał/a:
Tak to jest, jak kontrole bezpieczeństwa przeprowadza się u szefa w biurze, a szkolenie BHP ogranicza się do dodatkowej kartki przy podpisywaniu umowy
Podejrzewam, że nie jeden kretyn z procedurami BHP na maxa odjebał nie jedno fajna akcje
lyka wszystko
Problem w firmach jest taki, że każdego uczą tylko o jego stanowisku. No wiecie, gość na bank wiedział, gdzie jest ten przycisk. Cała reszta nie. Podejrzewam, że skoro ten drugi zaczął coś pstrykać i przyspieszył obroty, to nie miał zielonego pojęcia i tak na pałę strzelał.
już od początku wiedziałem że przy takich obrotach z dużym momentem obrotowym nie może nic dobrego wyjść
znowu wróciłem na sadola
tak, fajny film z zakresu BHP
ps.
szukam pracowników na dział inżyniera kolorowego, opalonego, ale przyjmę też lewaka
Może być bez pontonu
jeden huj
ps.
szukam pracowników na dział inżyniera kolorowego, opalonego, ale przyjmę też lewaka
Może być bez pontonu
jeden huj
@tarkar
Kiedyś pracowałem na pewnej maszynie, oczywiście chińskiej. Grzyby owszem, były trzy, ale działał tylko ten jeden przy którym stał operator.
Kiedyś pracowałem na pewnej maszynie, oczywiście chińskiej. Grzyby owszem, były trzy, ale działał tylko ten jeden przy którym stał operator.
Chuja sie tam znasz. To jest dzyngiel od bulbulatora, a nie wihajster
I nie musiał kupować biletu, prawie jak na testach do lotnictwa hahaha
wpadł w "wir" pracy
Kurwa, ile sprzątania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów