📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
o kurwa... karuzela życia
i co, niema knefla? kurwa wtyczki? szafy? lepiej spierdalać, w chwili niebezpieczeństwa ludzie stają się bezmózgi...
uprzedzam pytania a co ja bym zrobił, ano jebnął cie w pysk żebyś się opamiętał
uprzedzam pytania a co ja bym zrobił, ano jebnął cie w pysk żebyś się opamiętał
O kurwa ale zgrywus z tego Jorge. U nas co najwyżej potrafią z betoniarki zrobić karuzelę a tam śmichy chichy po bandzie.
Brawo Jorge!
Brawo Jorge!
Krzyks , git materiał
Łap robola i piwo
Łap robola i piwo
Ja pierdolę, ale diabelski młyn. Nawet drechy by mu tak nie wpierdoliły, jak ta maszyna.
Szkoda że niema dalszej części jak go rozwijali bo zapowiadało się zajebiście
Czy mi się zdaje czy pierwsza próba wyłączenia karuzeli skończyła się przyśpieszeniem jej działania?
Tak to jest, jak kontrole bezpieczeństwa przeprowadza się u szefa w biurze, a szkolenie BHP ogranicza się do dodatkowej kartki przy podpisywaniu umowy
BHP wzór.
Biedny uciśniony pracodawiec na wieść o wypadku zapytał pewnie dlaczego maszyny stoją i nie pracują.
-Ernest Hemingway
Biedny uciśniony pracodawiec na wieść o wypadku zapytał pewnie dlaczego maszyny stoją i nie pracują.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów