📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dotarł ktoś do mety?
nie no według mnie to drugiemu wyszło najlepiej
Po chuj chodzic na te rajdy człowiek i taK chuja widzi-z całego wyścigu , a w chwili gdzie kierowca ma problem z opanowaniem wozu jak wyzej wszystko staje sie potencjalnie niebezpieczne odpadajace koło itd
Po chuj chodzic na te rajdy człowiek i taK chuja widzi-z całego wyścigu , a w chwili gdzie kierowca ma problem z opanowaniem wozu jak wyzej wszystko staje sie potencjalnie niebezpieczne odpadajace koło itd
Startując rowerem w tym rajdzie zająłbym pewnie jakieś miejsce na podium.
kacapy tak jeżdżą na co dzień więc zorientować że to tylko rajd można po tym że mają oklejone samochody
Pierwszemu to akurat poszło bardzo dobrze. Nawiasem, zawsze zadziwiają mnie idioci stający na rajdach po zewnętrznej zakrętu
Niech zgadnę - Finlandia
Tam tak mają
W miejscach, gdzie inni hamuje, Fin dodaje gazu
Chłopinko, zanim coś skomentujesz, dowiedz się cos na temat.
Na razie się totalnie skompromitowałeś - rajd to nie wyścig, wyscig to nie rajd.
Pistolet to nie rewolwer a wypadek to nie kolizja.
Nieuku.
Tam tak mają
W miejscach, gdzie inni hamuje, Fin dodaje gazu
Tomson102 napisał/a:
nie no według mnie to drugiemu wyszło najlepiej
Chłopinko, zanim coś skomentujesz, dowiedz się cos na temat.
Na razie się totalnie skompromitowałeś - rajd to nie wyścig, wyscig to nie rajd.
Pistolet to nie rewolwer a wypadek to nie kolizja.
Nieuku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów