📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
i powiedz takiej kobiecie ,,wypierdalaj do kuchni suko" to przerzuci cię na drugi koniec świata
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Ten czarny merc pasuje do niego jak wąsik Hitlerowi. Swoją drogą, rozjebała mnie scena z fajką, myślałem, że takie pączki nie palą ani nie piją, żeby im sterydy źle nie zadziałały i 3 noga nie wyrosła.
Taki to by kurwa dwa telewizory z miediamarkt wyniósł i nikt by się nie kapnął
Markus Ruhl, jeden z nielicznych pozytwnych akcentów kulturystki na światowym poziomie. Oglądnijcie sobie film "Ruhling 4ever". Opowiada o jego życiu prywatnym jak i zawodowym... O ile kogoś to interesuje
Shievel napisał/a:
Markus Ruhl, jeden z nielicznych pozytwnych akcentów kulturystki na światowym poziomie. Oglądnijcie sobie film "Ruhling 4ever". Opowiada o jego życiu prywatnym jak i zawodowym... O ile kogoś to interesuje
Ten film miałeś na myśli
ja pierdolę. czy oni wszyscy muszą się kupą smarować na te zawody ?
smaruja sie bronzerem; lubie kulturystyke i podziwiam tych gosci za poswiecenie i dyscypline, ale Marcus przesadzil z masa. Sprawdzcie sobie Kevina Levrone, jak dla mnie ideal kulturysty
Big Daddy na treningu i atletki z NRD
qucharz69,
Beka, pierdzi - typowy niemiec ...
A smarują się samoopalaczami, bo wtedy lepiej rzeźbę widać.
ja myslalem ze jego partnerka to facet :o
@up
lechtaczke ma taka, ze niejden z nas nabawilby sie kompleksow.
lechtaczke ma taka, ze niejden z nas nabawilby sie kompleksow.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów