📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wcale mi angoli nie szkoda, widziały gały co brały. Zresztą niech dalej klękają dla BLM buhhahaha
Tak gwoli ścisłości.To hinduski sklep nie angielski.
A Hindusi,to bardzo pracowita społeczność w UK. UK funkcjonuje dzięki hindusom i za kilka pokoleń Hindusi będą mieć całą gospodarkę UK u siebie w kieszeni.
Sprawdźcie sobie jakie brytyjskie firm należy już do korporacji TATA.
ps: Piwerko za Emiraty.
Mieszkałem tam.Potwierdzam.
A Hindusi,to bardzo pracowita społeczność w UK. UK funkcjonuje dzięki hindusom i za kilka pokoleń Hindusi będą mieć całą gospodarkę UK u siebie w kieszeni.
Sprawdźcie sobie jakie brytyjskie firm należy już do korporacji TATA.
ps: Piwerko za Emiraty.
Mieszkałem tam.Potwierdzam.
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Wcale mi angoli nie szkoda, widziały gały co brały. Zresztą niech dalej klękają dla BLM buhhahaha
teraz tgo raczej trzeba uwazac na "studentow" ukrainskich, co niby 28 lat mieszkaja na ukrainie i ZEDNEGO slowa po ukrainsku nie potrafia powiedziec...
w biały dzień pod okiem setek świadków i zysk ograniczony. Nie to co ustawa o obronności - 3% PKB Polski, bez kontroli wydatków, jedynie jakaś tam komisja (proponuje kurski, ziobro, sasin w składzie) ds zakupów i wydatków. To będzie skok na miliardy dopiero, a jak w 2030 okaże się, że nasza armia jest w gorszym stanie niż dzisiaj to się kurwa nie zdziwcie...
I o to chodziło. Jest tablica rejestracyjna to i zbrodniarze zaraz będą złapani.
Ja pierdolę, co za zryte łby. Tak "wysokie" IQ nie podpowie debilowi, że w dupę może sobie tę tablicę wsadzić?
Ja pierdolę, co za zryte łby. Tak "wysokie" IQ nie podpowie debilowi, że w dupę może sobie tę tablicę wsadzić?
dogip napisał/a:
I o to chodziło. Jest tablica rejestracyjna to i zbrodniarze zaraz będą złapani.
oj dzbanku-widzisz że ta tablica była przyklejona na taśmie dwustronnej-wiec pewnie jest lipna
POwinni wyłapać tych murzynów a następnie wysłać w prezencie putinowi , zrzucić na spadochronie w skrzynkach po bananach. Mogliby rozpierdalać rosję od środka.
Spokojnie Polaczki, nie ma co się śmiać i szydzić. Jeszcze kilka dni najazdu "ukraińskich" śniadych i brązowych wygnańców wojennych do Polski i w Polsce będziemy mieli to samo. Tego typu "zakupy" w polskich galeriach i mordowanie Polaków przez gównoskórych najeźdźców na ulicach w biały dzień też będzie u nas codziennością.
WiesławPaleta napisał/a:
Spokojnie Polaczki, nie ma co się śmiać i szydzić. Jeszcze kilka dni najazdu "ukraińskich" śniadych i brązowych wygnańców wojennych do Polski i w Polsce będziemy mieli to samo. Tego typu "zakupy" w polskich galeriach i mordowanie Polaków przez gównoskórych najeźdźców na ulicach w biały dzień też będzie u nas codziennością.
I tu masz kurwa rację! W Wa-wie w galerii tego w chooj się kręci,zresztą nie tylko tam.
haltopizda napisał/a:
oj dzbanku-widzisz że ta tablica była przyklejona na taśmie dwustronnej-wiec pewnie jest lipna
oj drugi dzbaneczku takie oznaczenia to highway maitenance - a tablica nie jest lipna. Poprostu samochod kradziony i tyle Nie warto nagrywac numerow czy robic video - samochod porzuca podpala i spierdola.... tyle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów