18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
voodoo_16 2020-10-20, 18:33
Wkurwia mnie jak robale sie na szybie rozwalaja na autostradzie, a co dopiero jak sie brudas po pace rozpierdoli.. Wspolczuje kierowcy
Zgłoś
Rębak 2020-10-20, 18:49 4
Mam nadzieje że gościu na pace przewozi drut kolczasty.
Zgłoś
Essent 2020-10-20, 19:05
Zbierał szambo i inne gówno. Lekki dzień w pracy
Zgłoś
pro_avenger 2020-10-20, 19:15
W szoferce pewnie halaman marszczy pytąga.
Zgłoś
35i 2020-10-20, 20:29
Rębak napisał/a:

Mam nadzieje że gościu na pace przewozi drut kolczasty.

Lepszy byłby rakarz z paroma kundlami na pace.
Zgłoś
Don_Beck 2020-10-20, 20:54 1
Zgłoś
DecimusMaximus 2020-10-20, 21:10
3/10.Szczupak przyzwoity, ale jednak motur został. Załadunek niezaliczony, egzamin na mgr uwalony, za rok poprawka.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów