📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z czego kurwa jest ten "walec" drogowy? Z pudełek po telewizorach + silnik motorynki? Chociaż do ugniatania gówna na drodze ciężki być nie musi
Nosz kurwa jak...
Fizyka w krajach moczem i gównem płynącym nie działa.
Chyba że to filmik z minecrafta
jimiq napisał/a:
Nosz kurwa jak...
To ze jest to walec to nie znaczy ze jet teraz ciezki, kiedys robiono walce ze kola napełniano woda i to jest wlasnie ten model. Teraz polecial na pusto i dlatego dal rade podjechac i te deski nie jebły.
lokal.szczecin napisał/a:
To ze jest to walec to nie znaczy ze jet teraz ciezki, kiedys robiono walce ze kola napełniano woda i to jest wlasnie ten model. Teraz polecial na pusto i dlatego dal rade podjechac i te deski nie jebły.
Albo materiałem sypkim, typu piasek
Dobrze, że przewinąłem od razu o końca bo bym stracił 3 minuty życia.
Zobaczyłem pierwsze 30 sekund i pomyślałem że to się nie może udać. Potem włączyła mi się dusza sadola i pomyślałem że się spierdoli na łeb tego co mu się kręci pod kołami. Jestem równocześnie zaskoczony i rozczarowany
Powie mi ktoś z czego są te deki zrobione?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów