📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@UP kurwa, wiedziałem że zrobisz sobie tylko krótką przerwę
wow !!! ach te nagłe zwroty akcji, gra świateł i ciekawa fabuła... świetny filmik
Mam kilka pytań.
Dlaczego to jest na głównej?
Kto miał to szczęście?
Czy jest jakieś głębsze przesłanie tej historii której moja głowa niezaczaiła.
@Ekscentryczny Znajdź sobie innego kotka, ten jest strasznie brzydki.
Dlaczego to jest na głównej?
Kto miał to szczęście?
Czy jest jakieś głębsze przesłanie tej historii której moja głowa niezaczaiła.
@Ekscentryczny Znajdź sobie innego kotka, ten jest strasznie brzydki.
czekałem w napięciu aż rozkurwi kierowce :/
po opisie filmu myślałem, że nie wiem.. ten silos zwali się na ciężarówkę niszcząc ją prawie doszczętnie albo, że linka się urwie i stanie się coś nieprzewidywalnego. A tu normalny załadunek, wszystko przebiegło sprawnie i bez zarzutów, pełen profesjonalizm. Brawa dla tego pana który to wrzucił
pomijajac kretynizm tego kierowcy... Czemu kurwa nie wybuchlo nic ?
na szczescie byl pusty?!?! NA NIESZCZESCIE KURWA! tak to by sie przynajmniej cos dzialo...
@DraGon2, dlaczego kretynizm kierowcy? Miał załadować, to załadował najlepiej jak umiał(no i tu trzeba raczej podziwiać jego umiejętności i opanowanie) skoro nikt nie podstawił mu jakiegoś dźwigu. Z drugiej strony nawet gdyby ten zbiornik jebnął to raczej nic nadzwyczajnego by się nie stało, przecież to jest pusta blaszana konstrukcja, która waży w całości maksymalnie 1T(co najwyżej zbiornik by się rozpadł) z czego największa część masy znajduje się przy podstawie, a sam zbiornik również nie jest przecież tak wysoki aby padł na kabinę ciężarówki i dostarczył niezapomnianych wrażeń kierowcy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów