Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poproszę drugą część, jak już go zawieźli
Ta. „Zawiesili” w czym zawiesili? W byciu pedalem? Zawieszony na 15 dni? Tak sie u ciebie na wsi nazywa walenie w dupę w lesie?
Ta. „Zawiesili” w czym zawiesili? W byciu pedalem? Zawieszony na 15 dni? Tak sie u ciebie na wsi nazywa walenie w dupę w lesie?
Rozśmieszyłeś mnie tym waleniem w lesie, ale koleś napisał o zawożeniu, nie o zawieszeniu, w sensie co było dalej gdy go gdzieś wywieźli.
Poproszę drugą część, jak już go zawieźli
Chociaż może go zawiesili za szyję na jakiejś gałęzi, chuj tam wie.
Rozśmieszyłeś mnie tym waleniem w lesie, ale koleś napisał o zawożeniu, nie o zawieszeniu, w sensie co było dalej gdy go gdzieś wywieźli.
Chociaż może go zawiesili za szyję na jakiejś gałęzi, chuj tam wie.
Ej no racja! Ale chuj z tym hhHHnHh
Czytanie ciężka sprawa jeśli jedyne co się czyta to lista zakupów.
Lubicie dręczyć słabszych, co? Pewnie i Was w szkole dręczono.
bo to my kazaliśmy mu zrobić z siebie karykaturę mężczyzny i człowieka...
Czytanie ciężka sprawa jeśli jedyne co się czyta to lista zakupów.
Tak. Lewacka bandera mną zaczyna manipulować. Ostatnio ukraincy mi listę zakupow w wózku podnienili i też miałem problem bo kupiłem 10 kilo cebuli oraz chusteczki higieniczne!
Lubicie dręczyć słabszych, co? Pewnie i Was w szkole dręczono.
Tak.
Zwłaszcza że jeden z deskujących sam ubrał piżamkę w Spongeboba.Kurwa no z jednej strony pojebane, ale z drugiej czy naprawdę to że ktoś ubrał się w pojebany sposób jest adekwatnym powodem do pobicia... Czy tam wdrożenia deskoterapii
A co zamierzasz z tym zrobić? Wiem że np. z marchwi da się zrobić karotkę czyli bimber marchwiowy, ale z cebuli? Może z cukrowej?Ostatnio ukraincy mi listę zakupow w wózku podnienili i też miałem problem bo kupiłem 10 kilo cebuli oraz chusteczki higieniczne!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów