18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Zamach w Lewiston w Ameryce. Robert Card zastrzelił 22 osoby i zranił następne kilkadziesiąt. Dzisiaj w nocy

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SkoPio1 2023-10-26, 9:57 2
erutlev napisał/a:

Kiedyś byłem za powszechnym dostępem, ale po tym co czytam na sadolu i innych niszowych portalach jestem przeciw.

Ale nie przeszkadzają ci takie zjeby np. w samochodach?
Bandyta Majtczak samochodem zabił trzy osoby.
Nie miał broni palnej...

erutlev napisał/a:

Bo trudno ją przeładować

Przeładowanie to pikuś. Siła ognia się liczy.
Wyobrażam sobie napad na bank.
Wchodzi parę osób do banku, usiłują na gładkiej posadzce ustawić forkiety, by na nich umieścić muszkiety i pokrzykują do pozostałych osób w banku: nie, jeszcze nie nie napad, jeszcze nie jesteśmy gotowi...
Zgłoś
przemekkaro 2023-10-26, 10:44 1
erutlev napisał/a:

Na szczęście nasze prawackie zjeby nie mają łatwego dostępu do broni. Kiedyś byłem za powszechnym dostępem, ale po tym co czytam na sadolu i innych niszowych portalach jestem przeciw. Za dużo psychicznie niestabilnych. Raczej jestem za zaostrzeniem przepisów żeby tacy jak ten Konfederata z Poznania, co odstrzelił faceta swojej byłej i siebie nigdy nie dostali broni do łapy.

Dziwne ze ze strony zniknął film z akcji z Poznania, Ciekawe czemu ?
Zgłoś
Rak.Odbytu 2023-10-26, 10:57 1
Michrou napisał/a:

Ale wy konfiarze jesteście debilami łatwymi do manipulowania. Koleś miał cały Facebook zasrany Konfą, a Trzaskowskiego wstawił tylko raz, gdy była druga tura wyborów prezydenckich. Z tego można wyciągnąć wniosek, że to jeden z normalniejszych Konfiarzy. Do czego zdolna jest reszta? Wolę nie myśleć.
Przy okazji był to standardowy zwolennik i aktywista zwiększenia dostępu do broni.
Zdumiewa mnie jak propaganda amerykańskich środowisk politycznych przenika do Polski. Bełkot w postaci "tylko dobry człowiek z bronią powstrzyma złego człowieka z bronią" to kalki od Republikanów. Tak samo nasza prawica jest ślepa na statystyki które pokazują korelację restrykcyjnych przepisów związanych z bronią z redukcją przestępczości z jej użyciem.

To wpływ Korwina, od 30 lat wpatrzonego w amerykańską prawicę jak w obrazek. Te brednie konfiarzy, że "Hitler był lewakiem", "PiS to nie prawica" itp. to też amerykański punkt widzenia na lewicę i prawicę, zupełnie niepasujący do europejskiej rzeczywistości. Konfiarze są tak oderwani od realiów, jak ich podstarzały już mocno wódz.
Zgłoś
Majles 2023-10-26, 10:59
Oczywiście nieprzypadkowy kolor skóry.
Zgłoś
Rak.Odbytu 2023-10-26, 11:07 1
SkoPio1 napisał/a:

Nie miał broni palnej...

Przeszkadzają, ale co ma jedno z drugim?

SkoPio1 napisał/a:

Wchodzi parę osób do banku, usiłują na gładkiej posadzce ustawić forkiety, by na nich umieścić muszkiety i pokrzykują do pozostałych osób w banku: nie, jeszcze nie nie napad, jeszcze nie jesteśmy gotowi...

Rewolwer CP może strzelić 6 razy. Akurat do napadu by się nadał, o ile ten nie zakończy się strzelaniną z policją.
Zgłoś
shoe5maker 2023-10-26, 11:12 3
Lok napisał/a:

kładzie się na glebie.
I sobie żyje. O chuj tu więc chodzi?

O kolor skóry.
Zgłoś
rafalxp 2023-10-26, 11:23
Polecam film dokumentalny:
USA – Bóg dał nam broń
Zgłoś
Sadzone 2023-10-26, 11:33 12
Co wy piszecie że u nas nie ma dostępu do broni? Każdy dorosły może sobie kupić, zupełnie legalnie bez pozwoleń, np. dwa rewolwery czarnoprochowe i chodzić z załadowanymi (12 "pocisków" o bardzo dużej sile) w każdym miejscu publicznym. Podkreślam zupełnie legalnie.
Jakoś nie słychać żebyśmy się rozstrzeliwali na ulicach. Możemy a tego nie robimy. Ciekawe nie?
Bo to człowiek stoi za tą bronią. Sama broń nie ma tu nic do rzeczy.
Jest tyle innych, o wiele prostszych sposobów, żeby pozbawić życia setki, jak nie więcej, ludzi.
Dlatego ci wszyscy "terroryści", masowi mordercy itd wydają mi się śmieszni. Albo to gra pod publiczkę (chcą rozgłosu) albo zaplanowane działania w jakimś kierunku (spowodowanie ruchu na planszy światowej).
Zgłoś
spike2222 2023-10-26, 11:38 3
SkoPio1 napisał/a:

Nie miał broni palnej...

Czy ty naprawde porównałeś debila, który uważał się za króla szos i jechał 300km/h powodując wypadek śmiertelny do gościa, który z użyciem karabinu morduje 22 osoby?
Zgłoś
Arashi91 2023-10-26, 11:58 9
erutlev napisał/a:

Na szczęście nasze prawackie zjeby nie mają łatwego dostępu do broni. Kiedyś byłem za powszechnym dostępem, ale po tym co czytam na sadolu i innych niszowych portalach jestem przeciw. Za dużo psychicznie niestabilnych. Raczej jestem za zaostrzeniem przepisów żeby tacy jak ten Konfederata z Poznania, co odstrzelił faceta swojej byłej i siebie nigdy nie dostali broni do łapy.

Ten z Poznania po prostu użyłby siekiery... Jak ktoś chce zabić to i tak zabije. Przepisy też nic nie zmienią, bo broń możesz sobie wydrukować na drukarce 3d i oddać z niej sporo strzałów zanim się rozleci. U nas po prostu pojeby do zabijania od broni wolą samochody niebinarny, roweronormatywny aktywistyczny lewaku.
Zgłoś
Yolanda 2023-10-26, 12:05 7
par00wka napisał/a:

Ogólnie jestem za łatwym dostępem do broni, ale nie w Polsce. U nas było by to samo, nie brakuje tu dekli co strzeliłby sąsiadowi w łeb bo ten nie posprzatał kupy po swoim psie

Każdy "dekiel" znajdzie dostęp do broni i nie potrzebuje zezwolenia czy badań psychiatrycznych. Dostęp do broni jest po to, żebyś mógł lub mogła się chronić, przed takimi wybrykami i nie być tym sąsiadem, o ktorym piszesz, będącym w posiadaniu kulki w głowie.
Zgłoś
Siriuz 2023-10-26, 12:51 6
erutlev napisał/a:

Rewolwer CP może strzelić 6 razy. Akurat do napadu by się nadał, o ile ten nie zakończy się strzelaniną z policją.

A to tylko przy założeniu, że masz jeden bębenek ze sobą. W kieszeni można mieć 5 kolejnych nabitych i sprawnie zmieniasz w 5 sekund

Michrou napisał/a:

Zdumiewa mnie jak propaganda amerykańskich środowisk politycznych przenika do Polski. Bełkot w postaci "tylko dobry człowiek z bronią powstrzyma złego człowieka z bronią" to kalki od Republikanów. Tak samo nasza prawica jest ślepa na statystyki które pokazują korelację restrykcyjnych przepisów związanych z bronią z redukcją przestępczości z jej użyciem.

Pierdolisz bo fakty temu przeczą, ale jako lewakowi jest Ci to trudno przyswoić Poczytaj sobie hoplofobia.info/

erutlev napisał/a:

To wpływ Korwina, od 30 lat wpatrzonego w amerykańską prawicę jak w obrazek. Te brednie konfiarzy, że "Hitler był lewakiem", "PiS to nie prawica" itp. to też amerykański punkt widzenia na lewicę i prawicę, zupełnie niepasujący do europejskiej rzeczywistości. Konfiarze są tak oderwani od realiów, jak ich podstarzały już mocno wódz.

Ja piedolę, ale wy macie nasrane we łbach... wszystko przeinaczacie. Jak te jebane zjeby z ANTIFY, które walczą niby z faszystami a sami nimi są.
Zgłoś
bebini 2023-10-26, 13:02 3
1. PIS to nie prawica
2. To, że morderca z Poznania był/nie był za konfederacją nie ma znaczenia. Rzucanie takich przytyków jest na niskim poziomie i to tak jakby stygmatyzować wszystkich Polaków, że złodzieje - bo ktoś gdzieś coś ukradł.
3. Broni jest dość sporo, normalnej palnej. Nawet niektórzy automaty mają, ale mają też mózg.

Najbardziej znienawidzona część społeczeństwa to chyba politycy. I co? I jakoś żyją.

businessinsider.com.pl/wiadomosci/jak-uzyskac-pozwolenie-na-bron-polac...
statystyka.policja.pl/st/wybrane-statystyki/bron/186394,Bron-pozwolenia.html
Zgłoś
Siriuz 2023-10-26, 13:07
bebini napisał/a:

Najbardziej znienawidzona część społeczeństwa to chyba politycy. I co? I jakoś żyją.

Dokładnie! Tu jest cały problem. Gdyby ludzie skupiali swoją złość we właściwym miejscu to świat byłby lepszy.
Zgłoś
Rak.Odbytu 2023-10-26, 13:19
Sadzone napisał/a:

Co wy piszecie że u nas nie ma dostępu do broni? Każdy dorosły może sobie kupić, zupełnie legalnie bez pozwoleń, np. dwa rewolwery czarnoprochowe i chodzić z załadowanymi (12 "pocisków" o bardzo dużej sile) w każdym miejscu publicznym. Podkreślam zupełnie legalnie.
Jakoś nie słychać żebyśmy się rozstrzeliwali na ulicach. Możemy a tego nie robimy. Ciekawe nie?
Bo to człowiek stoi za tą bronią. Sama broń nie ma tu nic do rzeczy.

Nie robimy, bo broń czarnoprochowa jest bardzo niepraktyczna do tego żeby z nią łazić w kieszeni po mieście. A z założonymi kapiszonami wręcz niebezpieczna.

Arashi91 napisał/a:

Ten z Poznania po prostu użyłby siekiery... Jak ktoś chce zabić to i tak zabije.

Yolanda napisał/a:

Dostęp do broni jest po to, żebyś mógł lub mogła się chronić, przed takimi wybrykami i nie być tym sąsiadem, o ktorym piszesz, będącym w posiadaniu kulki w głowie.

Ale pierdolenie. No to teraz mi powiedzcie, po co wam ta broń, przed kim chcecie się bronić? Przed lewakami, pedałami, Ukrami, Żydami, albo urojonymi islamskimi terrorystami? Bo tu jest sedno sprawy. Kto w Polsce czuje się tak zagrożony, że potrzebna mu broń ma wyraźnie coś z deklem. Czemu to zawsze jakieś prawackie zjeby żądają powszechnego dostępu, a nie np. lewacy? I to mi wystarczy żeby być nie tylko przeciwnikiem dostępu, ale wręcz zwolennikiem zaostrzenia kryteriów. Broń w łapach prawicowych frustratów to byłaby tragedia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem