Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I sobie żyje. O chuj tu więc chodzi?
Na szczęście nasze prawackie zjeby nie mają łatwego dostępu do broni. Kiedyś byłem za powszechnym dostępem, ale po tym co czytam na sadolu i innych niszowych portalach jestem przeciw. Za dużo psychicznie niestabilnych. Raczej jestem za zaostrzeniem przepisów żeby tacy jak ten Konfederata z Poznania, co odstrzelił faceta swojej byłej i siebie nigdy nie dostali broni do łapy.
Za to ile byłoby tu świetnych filmów z naszego podwórka...
Na szczęście nasze prawackie zjeby nie mają łatwego dostępu do broni. Kiedyś byłem za powszechnym dostępem, ale po tym co czytam na sadolu i innych niszowych portalach jestem przeciw. Za dużo psychicznie niestabilnych. Raczej jestem za zaostrzeniem przepisów żeby tacy jak ten Konfederata z Poznania, co odstrzelił faceta swojej byłej i siebie nigdy nie dostali broni do łapy.
Ten konfederata z Poznania głosował na Trzaskowskiego xD
uważam żeby wypierdalać całkowicie z polityką z sadola a każdy kto tą zasadę złamie = ban
i po co wpierdalać politykę na sadole? erutlev inteligencie i po co musiałeś dodawać "konfederata" ? nie wystarczyło słowo przygłup czy coś?
uważam żeby wypierdalać całkowicie z polityką z sadola a każdy kto tą zasadę złamie = ban
Kwestia dostępu do broni to polityka, podoba się to komuś czy nie. A która polityczna formacja jest za powszechnym dostępem?
Uchodźcy z Afryki to też polityka, podobnie jak wszystkie wojny. Bez polityki nie byłoby tego portalu, więc się tak nie sraj.
Ogólnie jestem za łatwym dostępem do broni, ale nie w Polsce. U nas było by to samo, nie brakuje tu dekli co strzeliłby sąsiadowi w łeb bo ten nie posprzatał kupy po swoim psie
No jakoś nie ma strzelanin a broń CP jest dostępna bez niczego.
No jakoś nie ma strzelanin a broń CP jest dostępna bez niczego.
Bo trudno ją przeładować, więc do masakrowania "lewaków" mało przydatna.
Ten konfederata z Poznania głosował na Trzaskowskiego xD
Ale wy konfiarze jesteście debilami łatwymi do manipulowania. Koleś miał cały Facebook zasrany Konfą, a Trzaskowskiego wstawił tylko raz, gdy była druga tura wyborów prezydenckich. Z tego można wyciągnąć wniosek, że to jeden z normalniejszych Konfiarzy. Do czego zdolna jest reszta? Wolę nie myśleć.
Przy okazji był to standardowy zwolennik i aktywista zwiększenia dostępu do broni.
Zdumiewa mnie jak propaganda amerykańskich środowisk politycznych przenika do Polski. Bełkot w postaci "tylko dobry człowiek z bronią powstrzyma złego człowieka z bronią" to kalki od Republikanów. Tak samo nasza prawica jest ślepa na statystyki które pokazują korelację restrykcyjnych przepisów związanych z bronią z redukcją przestępczości z jej użyciem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów