A tu jeszcze jeden uratowany jaszczur.
A tu jeszcze jeden uratowany jaszczur.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wkładało się zabę do garka i powoli gotowało, żaba plywała sobie cała szczęśliwa, nie czuła wzrastającej tempertury, nie wyskakiwala z garnka, aż w końcu robiła się sztywna.
Opis tego zjawiska często uzywany jest w socjologi np w odniesieniu do coraz wiekszej tolerancji dla dewiacji. Np na poczatku skreślono homosexualizm z listy chorób, potem aberaci dostali prawo do ślubu i adopcji. Następnie zamyka się ludzi za wszelka krytyke dewiacji. A teraz pedofile domagaja się swoich praw. Ze spoleczeństwem jest jak z gotowana żabą, obudzi się sztywne.
Od razu przypomniały mi się czasy jak ogrzewano zimnokrwiste stworzenia.
Wkładało się zabę do garka i powoli gotowało, żaba plywała sobie cała szczęśliwa, nie czuła wzrastającej tempertury, nie wyskakiwala z garnka, aż w końcu robiła się sztywna.
Opis tego zjawiska często uzywany jest w socjologi np w odniesieniu do coraz wiekszej tolerancji dla dewiacji. Np na poczatku skreślono homosexualizm z listy chorób, potem aberaci dostali prawo do ślubu i adopcji. Następnie zamyka się ludzi za wszelka krytyke dewiacji. A teraz pedofile domagaja się swoich praw. Ze spoleczeństwem jest jak z gotowana żabą, obudzi się sztywne.
nie dodałeś że na sadolu zawitały zoozjeby które kochają zwierzątka i występują w ich obronie przy każdym takim wpisie
Opis tego zjawiska często uzywany jest w socjologi np w odniesieniu do coraz wiekszej tolerancji dla dewiacji.
W świecie finansów też jest to stosowane. Gdy jest nagłe tąpnięcie to każdy to odczuje, ale gdy kurs spada bardzo powoli, to po jakimś czasie inwestor budzi się z chujem w dupie i zadaje sobie pytanie: Gdzie się podziało 80% mojego kapitału (wartość przykładowa)
Co to znaczy nie wierzyć w hibernację? Hibernację wykorzystuje wiele zwierząt i owadów. Od latających gównozjadów, pająków, gadów, na niedźwiedziach kończąc.
Chodzi o to, czy profesor Kuppelweiser miał rację
Co to znaczy nie wierzyć w hibernację? Hibernację wykorzystuje wiele zwierząt i owadów. Od latających gównozjadów, pająków, gadów, na niedźwiedziach kończąc.
Autorowi pojebało się z reinkarnacją
Od razu przypomniały mi się czasy jak ogrzewano zimnokrwiste stworzenia.
to jest argument równi pochyłej, którego używają jedynie debile.
Co za patologia porównuje homoseksualizm (świadomy i dobrowolny wybór 2 dorosłych osób) do pedofilii (do gwałtu na dziecku) - na pewno poligon i inne "patriotyczno-patologiczne katole".
Korwiniści, pozdrówcie waszego wodza, który woli oddać swoją córkę pedofilowi, żeby pomacał ją po dupie i cyckach, niż na lekcje o seksualności w szkołach.
(...)A teraz pedofile domagaja się swoich praw (...)
Patrz - kościół katolicki.
to jest argument równi pochyłej, którego używają jedynie debile.
A jakieś uzasadnienie? Z chęcia poczytam. Bo na razie się spiąłeś i urodziłes bobka.
Patrz - kościół katolicki.
Ci juz mieli od dawna ten przywilej, teraz nowe zboczki się szykują i nie chcą przystepować do jakiejs sekty by bezkarnie ruchać dzieci.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów