Wg. źródła atak serca.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Konina lepsza od tej "rozrywki".
manson__ napisał/a:
Nie oni jedni..
hehe..
"Swojego" możesz męczyć ile chcesz, ale w naszej kulturze psy i konie przez normalnych ludzi były zawsze szanowane i traktowane jak przyjaciele. Pomijam to, że normalni nie katują żadnych zwierząt, a wymienione przeze mnie nie były traktowane jako żarcie. Można do tej grupy dodać koty...
Kurwy - chuje - dziwki - szmaty.
Dziękuję.
Dziękuję.
Analogicznie można dostać ataku serca męcząc konia.
"Swojego" możesz męczyć ile chcesz, ale w naszej kulturze psy i konie przez normalnych ludzi były zawsze szanowane i traktowane jak przyjaciele. Pomijam to, że normalni nie katują żadnych zwierząt, a wymienione przeze mnie nie były traktowane jako żarcie. Można do tej grupy dodać koty...
Przyjaciele od siedmiu boleści. W psie gówno zawsze wstąpisz jakbyś nawet chodnikiem szedł. Koń jak by ci jebnął z kopyta to byś na dentystę nie wypłacił a koty śmierdzą jak szczają i szczają jak śmierdzą.
Miejsce tego badziewia jest w lasach i na dalekich stepach ukrainy.
Ciekawe jest to co tam sie stalo, pomimo skrajnego zamecznia zwierze jeszcze jakos bieglo, ale dopiero po tym jak sie wywrocilo doszlo do zawalu, niewydolnosci krazenia, niedotlenienia mozgu i drgawek konczyn. 500kg kon potrafi miec 40 litrow krwi, jak nagle czesc tej objetosci powroci z nog i z lba prosto do serca (jak w przypadku przewrocenia zwierzecia) to moze dojsc do zatrzymania akcji miesnia sercowego. Trzeba byc troche ograniczonym umyslowo, zeby doprowadzic do czegos takiego.
Można powiedzieć, że wyciągnął kopyta i to dosłownie
@gabriel0 chciałeś być fajny, a wyszło jak zawsze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów