no i na chuj ci to ? syfa złapiesz. kasę wydasz . kaszojada splodzisz. wpierdol od byłego dostaniesz. kupe czasu stracisz. niektórzy wolą kreatywniej czas swój spędzać . a tu wyrchuchasz se na szybkości ciśnienie ci zejzie i nic z powyższych ci się nie przydaży
No dobra ale nie mówię nawet o typowych szmatach ale o "koleżankach" w każdej pracy jest pełno dziewczyn które łatwo zbajerować i pobawić się mały romans A może po prostu jestem starośwoecki
jakieś małe to wszystko - takie pedofilskie ....
może kurwa dlatego że brakuje jakieś 60% reszty ciała.
jakieś małe to wszystko - takie pedofilskie ....
Może i małe, ale modelka pozująca do odlewu miała już nieźle zajechane piździcho.
Jakby była wersja męska to dajcie link
Pw
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.no i na chuj ci to ? syfa złapiesz. kasę wydasz . kaszojada splodzisz. wpierdol od byłego dostaniesz. kupe czasu stracisz. niektórzy wolą kreatywniej czas swój spędzać . a tu wyrchuchasz se na szybkości ciśnienie ci zejzie i nic z powyższych ci się nie przydaży
No nie wiem były tez ci moze najebac
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów