📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
sadol płakał ze szczęścia jak kupował.
Tutaj to powinni jakiś model z kutasami wrzucić i link do aliexpress
Ola gringo
Widzę, żę zabawki już przetestowane skoro taki luz
Chyba, że to model dla czarnych małp.
Chyba, że to model dla czarnych małp.
A ja się pytam po co? W dzisiejszych czasach gdzie wyrwanie laski na bzykania jest łatwiejsze niż kupienie dobrej kiełbasy serio ktoś kupi sztuczną pizde?
Jakiś link do aukcji?
pazuzu napisał/a:
A ja się pytam po co? W dzisiejszych czasach gdzie wyrwanie laski na bzykania jest łatwiejsze niż kupienie dobrej kiełbasy serio ktoś kupi sztuczną pizde?
no i na chuj ci to ? syfa złapiesz. kasę wydasz . kaszojada splodzisz. wpierdol od byłego dostaniesz. kupe czasu stracisz. niektórzy wolą kreatywniej czas swój spędzać . a tu wyrchuchasz se na szybkości ciśnienie ci zejzie i nic z powyższych ci się nie przydaży
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów