📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewnie okres miała xd
Tvn nawet im pierze mózgi?
Tak kończą spermiarze. Nie można przeszukać księżniczki bo ma tzipe i to literalnie byłby gwałt gdyby jej dotknął rękami no to dostał kulkę bo księżniczka miała ukryty rewolwer
pfefe napisał/a:
Tak kończą spermiarze. Nie można przeszukać księżniczki bo ma tzipe i to literalnie byłby gwałt gdyby jej dotknął rękami no to dostał kulkę bo księżniczka miała ukryty rewolwer
To chyba pukawka tego co ją trzymał. Wymacała sobie twardy przedmiot i chwyciła instynktownie. Zresztą widać jak wyjmuje mu z kabury.
hahahahaha Przytulił kutasa do doopy i krew mu z mózgu odpłynęła. Zapomniał po co tam jest...
pfefe napisał/a:
spermiarze to ci co by ją chętnie macali czyli np spierdoleńcy z tego portalu. Tamci na filmie to postępowi feminiści
A taka miła dziewczynka od tyłu się wydawała
od tyłu każda fajna
grzywne na dożywocie , to nie ma nic pomiędzy?
od tyłu każda fajna
grzywne na dożywocie , to nie ma nic pomiędzy?
pfefe napisał/a:
Ukryty masz mózgu xd. Widać jak wyciąga od tego idioty xd
Dożywocie to funkcjonariusz powinien dostać za to, że pozwolił na taki numer. Laska mu ten pistolet z własnej kabury wyciągnęła
tvn bardziej sie rozprzestrzenia niż ukraińcy po polsce
pfefe napisał/a:
Nie można przeszukać księżniczki
Po jaki chuj chcesz przeszukiwać babę, które wyciągnęło broń debila - z jego kabury?
Obstaluj wizytę u okulisty...
;>
Ad rem: „Zamieniamy grzywnę na dożywocie”
I obecnego szefa wyszkolenia na kogoś, kto się zna na tym.
A trzymającego tę pizdę wysyłamy na bezpłatny urlop, by sobie przemyślał dokładnie...
Podoba mi się, tak należy traktować bandytów mafii rządowej. Tylko celniej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów