📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:26

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzieciak w białym t-shircie chyba oberwał najbardziej, przebijał ścianę.
gonzor napisał/a:
to cz🤬ch a raczej czarnuszek
gonzor napisał/a:
McLaj co go ojciec szukał? Na to wychodzi
Ten ma przej🤬e
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Barber szuka swojego klienta tymczasem dzieciak, który nie wiadomo jakie miał z nim relację został wciągnięty przez samochód.

Spasione amerykany, nawet nie chce im się wysiadać do fryzjera. Barber drive thru
barber drive, wjeżdżasz tak do barbera a ten cię strzyże, tyle że z kasy na pokrycie strat.
gonzor napisał/a:
W Ameryce buduja sciany z kartonu. Wiecej szkody mu wyrządzi samo uderzenie samochodu anizeli przebicie sciany swoim pędem
"Barber" jest tym słowem dla młodych wykształconych z wielkich miast?
Pamiętam kreskówki Hanna-Barbera ale też golarza Filipa z Pana Kleksa: pl.wiktionary.org/wiki/golarz
Pamiętam kreskówki Hanna-Barbera ale też golarza Filipa z Pana Kleksa: pl.wiktionary.org/wiki/golarz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie