Geraldinio napisał/a:
NIE TO NAPISAŁEM. Nie przekłamuj mojej wypowiedzi, by sie utwierdzić w swoich faszystowskich poglądach.
Moje poglądy akurat są normalne. A to, że pojebane lewactwo przesuwa granice i tworzy swój urojony świat wyłącznie w swojej wyobraźni, to już problem psychiatrów, nie mój. Ja nie jestem zwolennikiem podbijania afrykańskich plemion karabinami albo mordowania całych ras, jak to robiła Anglia. Dla mnie po prostu oczywiste jest, że niewielki skrawek planety nazywany Europą należy do jej etnicznych białych mieszkańców i powinni go bronić. Z drugiej jednak strony te wszystkie zachodnie kraje są zwykłymi kurwami, które albo nas napadały, jak Niemcy, Austria, czy Szwecja, albo nas z hańbą zostawiły niemieckim psom na pożarcie, jak właśnie Anglia, czy Francja. Oni do teraz postrzegają nas jako gorszych, uważają Polskę za kraj trzeciego świata. Więc kiedy oglądam filmy, na których biali się organizują w bojówki i ruszają do walki z hordami dzikusów na zasiłkach, to nikomu nie kibicuję. Niech się tam napierdalają aż na placu boju zostaną tylko niedobitki, chuj im wszystkim w dupę. Niech murzyni podpalą angielskie miasta i zrównają je z ziemią, jak Anglicy zostawili nas w 1939. Niech murzyni podpalają Francuzom samochody i sklepy, niech w Belgii wprowadzają prawo szariatu, niech tworzą strefy no-go w Szwecji. Niech te wszystkie skurwiałe kraje upadną, ja będę siedział przy biurku i patrzył na te wszystkie filmy na ekranie komputera, a kiedy spojrzę za okno, nadal będę widział spokój i bezpieczeństwo.