.
.
" Jedna śmierć to tragedia, milion to statystyka "Ja się pytam, gdzie jest policja z pałkami, kiedy przed ambasadami są palone flagi Wielkiej Brytanii i padają hasła, by zniszczyć zarówno państwo jak i wszystkich niewiernych?
Ale widać, że ludzie zaczynają się budzić. Może jest jeszcze jakaś nadzieja i kozojebcy wrócą tam, skąd przybyli.
STOP ISLAMIZACJI EUROPY!
Aha, pedały i żydzi też mnie drażnią, a małych liter używałem z premedytacją.
Gdybyś napisał z dużej, walnąłbyś błędy ortograficzne. Ani "pedał", ani "żyd" nie jest nazwą własną.
Wcale policja nie udaremnila podpalen, podpalono dwa meczety. Bylo tam ponad tysiac ludzi nie tylko z EDL, i nawet nie sami biali bo po stronie brytyjskiej stanelo rowniez wielu zasymilowanych czarnych i hindusow, widzialem tez kilkanascie osob z Polski. Dzisiaj pelno jest policji na ulicach Woolwich i Walthamstow, gdzie przez ortodoksyjne srodowisko islamskie juz od kilkunastu miesiacy forsowane sa przepisy o wprowadzeniu szariatu w miejscach publicznych i gdzie funkcjonuje Islam Street Patrol, napadajacy na kobiety z odkrytymi glowami i bijacy mezczyzn spozywajacych alkohol!
Dodam tylko jedno takie sprostowanie, bo nie każdy może wie..
Hindusi/Indusi są klasyfikowani antropologicznie jako należący do rasy białej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów