.
.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wcale policja nie udaremnila podpalen, podpalono dwa meczety. Bylo tam ponad tysiac ludzi nie tylko z EDL, i nawet nie sami biali bo po stronie brytyjskiej stanelo rowniez wielu zasymilowanych czarnych i hindusow, widzialem tez kilkanascie osob z Polski. Dzisiaj pelno jest policji na ulicach Woolwich i Walthamstow, gdzie przez ortodoksyjne srodowisko islamskie juz od kilkunastu miesiacy forsowane sa przepisy o wprowadzeniu szariatu w miejscach publicznych i gdzie funkcjonuje Islam Street Patrol, napadajacy na kobiety z odkrytymi glowami i bijacy mezczyzn spozywajacych alkohol!
Zajmijcie się chłopaki narodowcy takimi właśnie, co chcą wprowadzić choćby prawo szariatu, a nie wyżywacie się na bogu winnych czarnych, hindusach, żółtkach, czy jeszcze tam Hiszpanach (bo mylicie ich z ciapatymi...). Pobicie czarnej dziewczyny, czy hiszpańskiego albo etiopskiego studenta, nie pomoże powstrzymać ekspansji islamu. Niektórzy z was są zagrożeniem dla społeczeństwa w równym, co fanatyczne muslimy.
W tym wypadku policja jakoś potrafiła zapobiec większym zamieszką i podpaleniu meczetów ale nie potrafiła zapewnić bezpieczeństwa swojemu obywatelowi którego skrócili o głowę. To nie jest normalne
Głupi komentarz.
Najlepiej, żeby każdy miał osobistego ochroniarza... tylko kto będzie chronił ochroniarzy?
Więcej tolerancji, biali ludzie też mordują. Proponuję ściągnąć do Polski 40 milionów przybyszów z trzeciego świata, żeby nas zasymilować z kulturą islamską. Wtedy będziemy modni i pozbędziemy się kompleksów, które mówią nam, że jesteśmy ksenofobami. Zachęcam do realizacji pomysłu.
Nie wiem czy jesteś trollem czy lewakiem, lecz wiedz jedno, jeżeli umieścić by 1:1 ludności islamskiej w stosunku do Polskiej to jedyne kobity chodziły by całe zakryte, codziennie słyszał byś o jakimś mordzie na białym przez muslimów a jedyną religią którą mógłbyś wyznawać byłby islam. Proponował bym jeszcze raz przemyśleć "lewacką" wersje Polski.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów