📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tej Kibole to kibice po poznańsku i to w normalnym znaczeniu tego słowa i ci co się lepiej znają na piłce lub po prostu poznaniacy wiedzą co to znaczy a teraz polaczki np w mediach sobie przyjęły że wiara uważana za złych kibiców będzie nazywana kibolami gówno prawda. Tak tylko dla informacji "Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza." kibole.wiaralecha.pl/
No i chuj. Jakby Euro w Rosji było to by nad Polakami na pewno się nie litowali, a nawet jeszcze gorzej.
Kurwa jaki wstyd... Weź teraz pojedź do Rosji to dostaniesz wpierdol. Co z tego, że nie jesteś tym, którzy bili rusków, ale na tej burdzie na pewno byli bici Rosjanie, którzy tych stewardów nie dotykali tylko przyjechali sobie obejrzeć mecz. Z myśleniem to nasz naród ma zajebiste problemy.
debile, powinno wkroczyć tam wojsko i odstrzelić kilku dla przykładu
0:37 jaka pizda, ja pierdole, normalnie śmieje się z tego andrzeja i jego ciotowatej gęby
Polacy zawsze będą opisywani jako tępe i wiecznie najebane zgraje łysych kozaków, właśnie przez taką głupią nienawiść i głupie zachowania. totalny brak kultury!!! A każdy, kto nie bierze w tym czynnego udziału, ale pisze w internecie lub wśród znajomych popiera takie incydenty, jest na równi debilem z tymi "patriotami". Czemu nie możemy się bawić i szanować jak Hiszpanie? Jak Irlandczycy, jak wiele innych kibiców z Zachodu??
messo10 napisał/a:
hehe zobaczymy jak euro kiedys bedzie W Rosji pojedzie grupa kibicow polskich wrócą polamani bo rosja sie nie opier*ala
W 2018 w Rosji (bodajze) wlasnie beda Mistrzostwa Swiata Polska to chyba sie wycofa od razu z kwalifikacji.
fajnie że takie filmiki są w sieci....nie popieram zachowania kiboli polskich ani tych rosyjskich co pokazali we Wrocławiu....zawsze znajdzie się grupka debili, którzy psują reputację całemu ogółowi...a teraz z tego filmu policja zrobi użytek
Jak możecie, przecież to nasi patrioci dla których Honor to podstawa.
Wszyscy pierdolą że w 20 bili jednego,ale jak ruskie kurwy stewardów napierdalali to wszystko ok.Jakoś innych narodowości nie napierdalali. W dupie mam politykę,ale jak ktoś przyjeżdża do obcego kraju to morde powinien trzymać krótko i nie organizować wielkich przemarszów.
Jebać kiboli! Precz z hołotą! Jak ktoś chce się napierdalać to do wojska i niech do Afganistanu spierdala i tam pokaże swoje męstwo !
A idźcie w chuj. Buractwa takiego nie widziałem dawno. I że to my zaczeliśmy? Wyłapać tych idiotów i na pół roku do pierdla...
Też mnie ruscy wkurwiają, ale powinniśmy być lepsi od nich i mieć wyjebane w te ich marsze. Najlepiej jakby na trasie tego marszu były puste ulice, to byłby większy pocisk niż banda idiotów w kapturach i okularach.
Też mnie ruscy wkurwiają, ale powinniśmy być lepsi od nich i mieć wyjebane w te ich marsze. Najlepiej jakby na trasie tego marszu były puste ulice, to byłby większy pocisk niż banda idiotów w kapturach i okularach.
Nie ma to jak napierdalać się przy banerze RESPECT...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów