📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I już tacy cwani jak we Wrocławiu nie byli ruskie chuje
Czyli "jak dobrze że banda łysych debili znalazła byle pretekst żeby gdzieś pójść i komuś wpierdolić, dopadając w 5 20-30 latków po jednym 30-50 letnim ruskim"
A idźcie w chuj
A idźcie w chuj
hehe zobaczymy jak euro kiedys bedzie W Rosji pojedzie grupa kibicow polskich wrócą polamani bo rosja sie nie opier*ala
Bardzo dobrze kurwa, bardzo dobrze!
Nie ma to jak w 5-6 butować leżącego. A tyle mówi się o tej obronie polskiego honoru.
Pierdolone janusze, które plamią nasze narodowe barwy zachowując się jak zwierzęta.
Pierdolone janusze, które plamią nasze narodowe barwy zachowując się jak zwierzęta.
Znowu Polska hołota ,zaprezentowała najwyższy poziom iintelektualnej pustki.
Wstyd na cały świat
Wstyd na cały świat
15 sec Epicko wygladają kolesie napierdalający się przy transparecie ''Respect"
narkotic napisał/a:
Nie popieram kiboli, ale dobrze, że pokazali ruskom miejsce w szeregu
Jak mnie wkurwia takie gadanie. Przyjeżdżają Rosjanie by kibicować swoim i dobrze się zabawić, a takie popierdolone, polskie ścierwo wychodzi na ulice i napierdala niewinnych, bezbronnych ludzi. Potem się dziwicie, że za granicą mają nas za gówno albo jak każdy z tego kraju wypierdala. I nie pierdol mi, że to wszystko przez jakieś flagi z sierpem i młotem, bo takowych było zaledwie kilka, a inteligentni ludzie podchodzili i tłumaczyli, by to schował i zazwyczaj takie akcje odnosiły pozytywny skutek. Niestety, idioci, którzy szukają tylko bójek wolą wpierdolić, każdemu po kolei i dodatkowo narobić swojemu społeczeństwu szkód rozpierdalając czyjeś mienie.
No właśnie takim zachowaniem: "pokazali ruskom miejsce w szeregu" popierasz kiboli.
Teraz tylko czekać jak "ruskie" kibole spuszczą wpierdol Polakom podczas jakiegoś meczu na "ich terenie". O ile mam nadzieję, że zwykłym ludziom nic się nie stanie, o tyle mam nadzieję, że pewna część kiboli już tam zostanie. Przynajmniej w Polsce odsetek bandytów spadnie.
Teraz tylko czekać jak "ruskie" kibole spuszczą wpierdol Polakom podczas jakiegoś meczu na "ich terenie". O ile mam nadzieję, że zwykłym ludziom nic się nie stanie, o tyle mam nadzieję, że pewna część kiboli już tam zostanie. Przynajmniej w Polsce odsetek bandytów spadnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów