Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swoją drogą to marzę o filmiku jak takie burdy dzieją się na Ukrainie. Chciałbym zobaczyć jak Policja ich napierdala.
a myślisz że ruski nas sprawiedliwiej potraktowali kilkadziesiąt lat temu?.
To idź i wpierdol tym ruskom, co to zrobili, szkoda tylko, że wszyscy oni są już na cmentarzu.
@gadom, straszne, jeden frajer z taką flagą, to trzeba wszystkim Rosjanom wpierdolić! Myślenie na poziomie łysego kibola.
Rzeczywistość jest jaka jest i przestańcie pierdolić w internecie. Jak się wam coś nie podoba to spróbujcie to zmienić a nie pierdolicie od rzeczy w internecie co żadnego skutku nie osiąga.
Brawo dla Polaków, ruscy szukali guza to go znaleźli.
Jak mnie wkurwia takie gadanie. Przyjeżdżają Rosjanie by kibicować swoim i dobrze się zabawić, a takie popierdolone, polskie ścierwo wychodzi na ulice i napierdala niewinnych, bezbronnych ludzi. Potem się dziwicie, że za granicą mają nas za gówno albo jak każdy z tego kraju wypierdala. I nie pierdol mi, że to wszystko przez jakieś flagi z sierpem i młotem, bo takowych było zaledwie kilka, a inteligentni ludzie podchodzili i tłumaczyli, by to schował i zazwyczaj takie akcje odnosiły pozytywny skutek. Niestety, idioci, którzy szukają tylko bójek wolą wpierdolić, każdemu po kolei i dodatkowo narobić swojemu społeczeństwu szkód rozpierdalając czyjeś mienie.
moze niektorym, obraza polskiej historii(poprzez latanie z flaga z sierpem i mlotem - co jest w Polsce zakazane) jest warta cos wiecej niz tobie
moze niektorym, obraza polskiej historii(poprzez latanie z flaga z sierpem i mlotem - co jest w Polsce zakazane) jest warta cos wiecej niz tobie
A w jaki sposób zwykli kibice, którzy sobie szli ulicą obrażają Polskę?
Taki z Ciebie patriota, a nawet polskich znaków nie używasz.
A w jaki sposób zwykli kibice, którzy sobie szli ulicą obrażają Polskę?
Taki z Ciebie patriota, a nawet polskich znaków nie używasz.
za glupote sie placi, tak juz w zyciu jest
Czyli "jak dobrze że banda łysych debili znalazła byle pretekst żeby gdzieś pójść i komuś wpierdolić, dopadając w 5 20-30 latków po jednym 30-50 letnim ruskim"
A idźcie w chuj
A co ty myślałeś? Polscy kibole jeździli do Rosji na ustawki ale już nie jeżdżą. Za każdym razem dostawali taki wpierdol że przez 2 dni do domu wracali.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów