Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jest pierwsze pierdolnięcie, oni kurwa nie żyją
Tak bardzo mieszkańcy cywilizowanej enklawy chcą chińskiego ustroju. Dlaczego amerykanie nie interweniują w obronie praw człowieka i demokracji?
bo nie mają ropy.
Teraz wychodzi właśnie pięknie czym są Chiny. Nam wszystko wolno powiedzieć, podrobić, uwięzić i wam nic do tego a jak wy coś o nas źle powiedzie to was spałujemy. Cały rząd chiński jest do zaorania.
bo nie mają ropy.
Teraz wychodzi właśnie pięknie czym są Chiny. Nam wszystko wolno powiedzieć, podrobić, uwięzić i wam nic do tego a jak wy coś o nas źle powiedzie to was spałujemy. Cały rząd chiński jest do zaorania.
Rząd chiński i amerykańskie, a raczej globalne korpo. To jedna rodzina.
Tam też będzie jedna właściwa ideologia.
Tak bardzo mieszkańcy cywilizowanej enklawy chcą chińskiego ustroju. Dlaczego amerykanie nie interweniują w obronie praw człowieka i demokracji?
Bo Trump jest ugadany z Chinami. Te wszystkie wojenki celne są tylko mydleniem oczu. Trump to biznesmen. Jestem obecnie w hk. Jutro ma być porządna manifestacja. Rząd nie wyraził na nią zgody, ale demonstranci mają to w dupie. I tak wyjdą.
Komuszki już w Ameryce pracują na kulturalną ewolucja.
Już chciałem napisać, że komuchy i ich rozdawnictwo tylko wśród czarnych zdobędzie poparcie, ale ostatnie wybory u nas dowiodły, że wśród białych jest duża część mentalnie czarnych.
Szkoda, podobno fajnie tam było. Ciekawe miejsce i malownicze.
Takie oddziały uzbrojone po zęby są w stanie zdziałać cuda na takich protestach, nawet 50 może przegonić cały tłum, ale w pojedynkę chuja może.
Chciałem Ci coś odpisać ale zapętliłem się we własnych zeznaniach i zacząłem debatę sam ze sobą na za i przeciw mojej wstępnej tezie, także jedyne co zostało mi napisać, to: miłej nocy kolego i udanej niedzieli!
Chciałem Ci coś odpisać ale zapętliłem się we własnych zeznaniach i zacząłem debatę sam ze sobą na za i przeciw mojej wstępnej tezie, także jedyne co zostało mi napisać, to: miłej nocy kolego i udanej niedzieli!
Dobranoc i miłego snu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów