📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Władca Pierścieni dla ubogich
Dobrze że na daszku ma tyle cegieł, jest czym rzucać
Dobrze że na daszku ma tyle cegieł, jest czym rzucać
Stracili zamek bo bohater poległ
Na pewno sobie zasłużyli...
[cholerni anarchiści...]
[poza tym... jakim trzeba być człowiekiem żeby rzucać cegłami z dachu... {prawie jak Antifa}]
[cholerni anarchiści...]
[poza tym... jakim trzeba być człowiekiem żeby rzucać cegłami z dachu... {prawie jak Antifa}]
Mi się wydaje, że właśnie się pierdolą. Nie mogą sobie poradzić z jednym gościem na dachu, bo rzuca, zbrojeniem drabinę odpycha. A jak już mają kogoś na glebie to się zasłaniają i znęcają.
Tu to się nie pierdolą.
Tu to się nie pierdolą.
Uwielbiam to. Od niechcenia rzucać kamyczkami (cegłami bym tego nie nazwał) w prewencję w pełnym uzbrojeniu i liczyć na to, że to ich powstrzyma.
mogli poczekać, aż rozbierze caly dom z cegieł
Pewnie jakieś protesty biedoty. A że to Ameryka Południowa, to nikt sobie nimi dupy nie zawraca.
Napisałbym coś sensownego ale musiałbym nawiązać do tych ukraińskich kurew z majdanu a nie chce po raz setny zaczynać tematu tego banderowskiego bydła.
Wie,ktoś coś więcej na temat "zamieszek" w Peru?O co tam chodzi itd?
Wie,ktoś coś więcej na temat "zamieszek" w Peru?O co tam chodzi itd?
A czekałem kiedy skończy im się cierpliwość i po prostu go zastrzelą :/
Oni nic innego nie robią, tylko zamieszki. Jedyny rozwój, jaki ma ten "kraj", to rozwój przestępczości. Podobnie jest w innych państwa Ameryki Południowej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów