Na obiad będziesz dopiero w niedzielę, pomyślała Isabel, po czym ją aresztowano. Atenguillo, Jalisco / Meksyk
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psotna cipka na wakacjach w Meksyku
Tez mnie jeden taki wkurwia, szczekający od rana do wieczora skurwysynek chyba mu zatrutą kiełbasę rzucę albo z haczykami
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
psotna cipka na wakacjach w Meksyku
Człowiek nawet na wakacjach nie może spokojnie kundla zaszlachtować, bo jakiś zjeb z kamerą się znajdzie od razu.
wrzesin602 napisał/a:
Tez mnie jeden taki wkurwia, szczekający od rana do wieczora skurwysynek chyba mu zatrutą kiełbasę rzucę albo z haczykami
Stary to Cię za młodu chyba chujem karmił, że na takie wspaniałe pomysły wpadasz. Łączymy się w bólu bo dzieciństwo musiało być trudne.
KewinDeBrujne napisał/a:
Stary to Cię za młodu chyba chujem karmił, że na takie wspaniałe pomysły wpadasz. Łączymy się w bólu bo dzieciństwo musiało być trudne.
Bo go ujadający pies wkurwia?
To co powiedzieć o tych co im dzieci w miejscach publicznych przeszkadzają?
jebane kurwisko
czas na gotowanie obiadu
Mnie też kiedyś zdenerwował pies, jak zabił 15 kur jednego dnia. Rozumiem ją. Leci piwko.
Bmwf10520 napisał/a:
Bo go ujadający pies wkurwia?
To co powiedzieć o tych co im dzieci w miejscach publicznych przeszkadzają?
Czyli wrzeszczące kaszojady też powinniśmy otruwać albo utylizować? Pomyśl trochę o co mi chodzi bo widzę, że myślenie nie jest Twoja domeną.
Miałem kiedyś w okolicy pieprzonego kundla przez którego nie dało się czasem zasnąć, potrafił przez pół nocy szczekać, zwracałem nie raz jego właścicielom uwagę żeby go uciszali jak szczeka w nocy, zero skutku, nie raz marzyłem o tym żeby wziąć lagę i go uciszyć (oczywiście nigdy bym coś takiego nie zrobił), a jego właścicielom życzyłem wszystkiego najgorszego przeklinając ich za każdym razem jak nie mogłem zasnąć przez tego kundla, aż w końcu pewnego dnia ci pieprzeni sąsiedzi zostali zlicytowani i skończyła się moja udręka.
KewinDeBrujne napisał/a:
Czyli wrzeszczące kaszojady też powinniśmy otruwać albo utylizować? Pomyśl trochę o co mi chodzi bo widzę, że myślenie nie jest Twoja domeną.
A to ja nie wiem,zapytaj tych którym przeszkadzają.
Gdzie ja napisałem że mi przeszkadzają? Piłeś nie pisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów