📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W końcu ktoś wie jak postępować z babami. Plus dla nagrywającego że zamiast pomóc spokojnie robi swoje.
fLodzia przykro mi że nie masz szczęścia do mężczyzn.
Typowa gra wstępna u czarnuchów. Najpierw ogłuszyć, potem wyruchać...
Instrukcja : - Awaryjne wyłączanie zmywarki
psotny_fiutek napisał/a:
Instrukcja : - Awaryjne wyłączanie zmywarki
Po takim powerslamie na betonie to sprzęt już raczej do wyjebania
Bul_od_bytu napisał/a:
Po takim powerslamie na betonie to sprzęt już raczej do wyjebania
Ale "do wyjebania" czy do wyjebania?
Ale "do wyjebania" czy do wyjebania?
Miałem oczywiście na myśli utylizację. Nie powinno pochwalać się przemocy seksualnej
W tym nagraniu zamiast tego darcia ryja powinna być wstawka z John Cena. Może Velture jak wstanie to coś zmontuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów