📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zawsze w KFC zamawiam kanapkę drwala. Obsługa jest miła i daje mi darmowe frytki, żebym nie pojechał do konkurencji.
smc napisał/a:
Zawsze w KFC zamawiam kanapkę drwala. Obsługa jest miła i daje mi darmowe frytki, żebym nie pojechał do konkurencji.
A w tej bajce smoki były ?
Niektóre dziewczyny wiedzą o co chodzi i uśmiechają się do mnie wstydliwie.
Alonso napisał/a:
Ja w Starbucksie zawsze proszę o Fappuccino.
Niektóre dziewczyny wiedzą o co chodzi i uśmiechają się do mnie wstydliwie.
Ciekawy sposób na wyznanie, że jest się pedałem.
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Nie chce mi się szukać zdjęcia wiec przestańcie robić sławnymi głupich czarnuchów co ledwo gadają. Jak dla mnie temat do kosza
Nome napisał/a:
on prawdopodobnie jest mocno przygłuchy dlatego nie jest wstanie powtórzyć tego co mówi ten drugi gość, ani zrozumieć co mówi ta babka, ot życie na stare lata i kumpel debil...
Raczej ojciec i syn, który wali w chuja, bo wie, że jak ktoś nie wie o czym gada, to będzie pierdolił głupoty. Śmieszki jebane.
Prawie jak kaszebski....
Beny napisał/a:
Polacy nie gęsi
Major Suchodolski to była osobistość, wybitny wojskowy i taktyk
psotny_fiutek napisał/a:
A w tej bajce smoki były ?
Poważnie. Raz tak zrobiłem dla żartu, a gość mówi, że to nie ta firma. To przeprosiłem i pożegnałem się. A tu gość że proponuję coś tam i darmowe frytki. No to mówię, ok, niech będzie.
Powtórzyłem ten żart i znów tak samo zareagował. Chyba zhackowałem ich system
Do dziś tak robię.
ale ten filmik mnie rozwalił! Hahaha dawno się tak nie śmiałem. Hahaha!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów