📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kręci się jak lewak na karuzeli
Kiedyś nie było GPSów to wstawiali kompasy. Temus sie z lekka trasa popierdoliła. Pewnie prowadził go Hołek :p
Widziałem to już gdzieś.
Koleś kupił jakiś chiński badziewny licznik i oto efekt.
Nie chce mi sie szukać linka do tego.
Koleś kupił jakiś chiński badziewny licznik i oto efekt.
Nie chce mi sie szukać linka do tego.
ObserwatorSadol napisał/a:
Kręci się jak lewak na karuzeli
Kręci się jak narodowiec, który się dowiedział, że mu mama ciuchy na lewej stronie wyprała.
tranzystor napisał/a:
Kręci się jak narodowiec, który się dowiedział, że mu mama ciuchy na lewej stronie wyprała.
O kurwa odezwał się TRANZYSTOR czyli idealny przykład na przywódce lewicowych POpaprańców.
Pomimo iz jestem obojetny, to juz wolę tych narodowców którzy mają swoje zdanie niżą lewicowców którzy kazdemu by w dupe wchodzili. Kazdy rozsądny człowiek przyzna racje, ze lewica i całe lewactwo to pierdolona zaraza Europy. To właśnie lewicowa europa doprowadziła do tego, że europa jest totalnie rozbrojona. Hameryka krzyknie a europa padnie na kolana. Rzygam na całą europę, trzeba sobie zdać sprawę, że niemcy, francja juz przepadły. Te kraje zostały bez tożsamości narodowej, przesiąknieci róznymi kulturami, sami u siebie w kraju stają sie mniejszością, Czy to murzyni, czy muzułmanie. Wy to sie cieszcie kurwa, że wychodzicie na podwórko i macie spokój, otaczacie sie białą rasą. Że w Polscve nbie ma Brazylii. Że nie ma Turjków i Muzułmanów na wieksza skale. Nie ma takiego % przestepstw i morderstw. Wiecie czemu stoje po stronie Narodowców? Bo tylko im zalezy na dobru kraju. Nie na dobru europy, unii europejskiej, nie na dobru homosiów. Na dobru Polski. Całą reszte mam w CHUJU. Sram na miecny, francje i inne kraje które topia sie w gównie. Kiedyś, kiedyś otworzycie ludzie oczy... czekam tylko na wojne... jak wasze matki beda mordowane a dzieci beda palone żywcem.. wtedy kurwy otworzycie oczy. Tylko wojna moze zmienic ten kraj i mentalnosc ludzi. Nigdy nie byłem za wojna, wiem jakie to kurestwo. Ale czekam na Nią,. Jestem gotów na Niej zginąc, jestem gotów walczyć. Naprawde z całego serca wierzę, ze dozyje czasów jak własnie narodowcy beda rządzic krajem. Taki Bosak to elokwencją i inteligencją zjada całą ta polityke i całego sadola na śniadanie. Ale nie, lepiej mówic, ze narodowcy to zło. Chuja prawda i tyle w temacie. Najbardziej to lewica płacze i te tolerancyjne płaczki. Zycze wam jak najgorzej. Dla mnie lewica to wróg ojczyzny i europy. Zycze jak najgorzej.
Ło kurwa a zaczęło się od uszkodzonego prędkościomierza. Adrian, szacun.
Czy tylko ja oglądałem do końca licząc, że w końcu się wyjebie na tym motorze?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów