Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja myślałem że tylko w Europie każdy pedalarz to debil ale film ujawnił nam również kontynent azjatycki i ich gwiazdy pedałowania. Ale jest jeden plus cyklista zwykły, bez debilnych obcisłych damskich rajstopek i koszulek. Swoją drogą zastanawiam się jak te zjeby europejskie nie wstydzą się ubierać w takie szmaty erotyczne?? Ktoś, coś wie w tym temacie?
Rajstopki są po to, żeby kusić dupą pedelarzy z peletonu za sobą, wtedy najsilniejszy z nich dogania kusiciela i wącha mu dupę, po czym odurzony i zadowolony robi miejsce następnemu tym samym stając się łatwiejszym celem dla słabszych pedalarzy, którzy teraz mają motywację i są w stanie podciągnąć się w pedalstwie i gonić swojego wybranka, tak się zamyka pedalski krąg.
Rajstopki są po to, żeby kusić dupą pedelarzy z peletonu za sobą, wtedy najsilniejszy z nich dogania kusiciela i wącha mu dupę, po czym odurzony i zadowolony robi miejsce następnemu tym samym stając się łatwiejszym celem dla słabszych pedalarzy, którzy teraz mają motywację i są w stanie podciągnąć się w pedalstwie i gonić swojego wybranka, tak się zamyka pedalski krąg.
Często opisujesz swoje przeżycia ze starym?
Często opisujesz swoje przeżycia ze starym?
Uderz w koło a pedały się odezwą.
że co?
Albo po prostu ślepy...
Czy azjatyckie rowery mają napędy po drugiej stronie czy to jest "lustro" obrazu i akcja z prawostronnego ruchu?
Humor mi poprawiłeś tym opisem, piwko dla Ciebie mordeczko.
Humor mi poprawiłeś tym opisem, piwko dla Ciebie mordeczko.
jeszcze mu loda trzaśnij
jeszcze mu loda trzaśnij
Jesteś jebanym pseudo kolarzem w pizdoklejkach, 100% prawdy napisałem, przyznaj się zjebańcu który utrudniarz życie normalnym uczestnikom ruchu drogowego. Ha ha, pedalarz, jest wśród nas.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów