📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Chwała mu za to, że mimo iż się topił to nie wybrał najbliższej drogi do brzegu ani nie postanowił się przytrzymać gałęzi drzewa
Bul_od_bytu napisał/a:
Chwała mu za to, że mimo iż się topił to nie wybrał najbliższej drogi do brzegu ani nie postanowił się przytrzymać gałęzi drzewa
Można powiedzieć że jeden z inteligentniejszych .
To było klasyczne voodoo, fiku mik, smoluch znikł. Jest coś fajnego w oglądaniu natury i selekcji naturalnej.
Gorsze jak przyducha na Odrze.
Jutro cała rzeka śniętych ryb.
Widział ktoś kiedyś czarnego pływaka na zawodach? Bo mi jakoś umknęło takie zjawisko.
Widział ktoś kiedyś czarnego pływaka na zawodach? Bo mi jakoś umknęło takie zjawisko.
Jak dla mnie to metoda spławikowa.
Dokładnie przepływanka z przytrzymaniem,
W sumie jak na to popatrzeć to gość mógł gruntować łowisko
dlaczego krokodyl go nie wpierdolił?
Miło popatrzeć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów