To było przegięcie
To było przegięcie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przechodzi w upalny dzień niewidomy koło sklepu rybnego i mówi:
- Cześć dziewczyny!
5zł dla tego, co to poliże.
Te rzygi
5zł dla tego, co to poliże.
Te rzygi spoko, ale na tego łechtaczkowego Surströmminga mnie nie namówisz
W domach psiarzy zawsze jebie psim dupskiem i sierścią, a wiec sami nie czuja swojego smrodu.
Nie dziwie się psu. Trzeba być niezłym syfiarzem by trzymać w domu pchlarze i to sztuk dwa.
W domach psiarzy zawsze jebie psim dupskiem i sierścią, a wiec sami nie czuja swojego smrodu.
A ciekawe czym jebie w twojej jaskini trola?
Rozgoryczeniem i zgwałconą skarpetką.
A ciekawe czym jebie w twojej jaskini trola?
Rozgoryczeniem i zgwałconą skarpetką.
Nie musisz ujadć wielbicielu psich odbytów. Pozbądź się pchlarza, wynajmij Ukrainkę by wyczyściła ci chałupe i żyj jak człowiek, a nie psi syfiarz.
Nie musisz ujadć wielbicielu psich odbytów. Pozbądź się pchlarza, wynajmij Ukrainkę by wyczyściła ci chałupe i żyj jak człowiek, a nie psi syfiarz.
AA-aa, niet!
Nie nakarmię cię trolu i tak już masz nadwagę.
AA-aa, niet!
Nie nakarmię cię trolu i tak już masz nadwagę.
Dokarm psa, bo jak schudnie to mu się odbyt spierzchnie. W sumie to lepiej dla ciebie, blebyś go nie rozerwał, psa znaczy.
Dokarm psa, bo jak schudnie to mu się odbyt spierzchnie. W sumie to lepiej dla ciebie, blebyś go nie rozerwał, psa znaczy.
Eee tam, po co miałbym ruchać psa jeśli mogę wynająć twoją starą na roksie.
Pies mi tak dupy z jajcami nie wyliże...
Ucałuj ją ode mnie.
Wyczuł marynowanego śledzia. Podobno jebie jak sto chuji
Pewnie chodziło Ci o fermentowanego, marynowane pewnie nie raz wpierdalałeś ze smakiem...
Eee tam, po co miałbym ruchać psa jeśli mogę wynająć twoją starą na roksie.
Pies mi tak dupy z jajcami nie wyliże...
Ucałuj ją ode mnie.
Dobra, dobra kady wie że ruchasz psa jak sra, dlatego się tak oburzasz jak ktoś jedzie po durnych pchlarzach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów