...po tym jak niefortunnie uderzył głową o beton.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
5 na jednego co za bohaterzy
Śmieć zaatakował z partyzanta bo pewnie jest cienki jak sik pająka i tylko to potrafi.
i odrazu pobiegli ruchać się za rogiem z nadmiaru emocji, przybij piątkę, włóż mi chuja do dupy i do mordy, prawdziwych mężczyzn ciągnie tylko do innych prawdziwych mężczyzn (czy tam ciągną prawdziwym mężczyznom)
eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
mój kumpel uderzył gostka z partyzanta gosciu upadł i zginął na miejscu i teraz pierdzi 15 lat
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Jesse.Pinkman napisał/a:
Śmieć zaatakował z partyzanta bo pewnie jest cienki jak sik pająka i tylko to potrafi.
No raczej z innego powodu zajebał z partyzanta ale jaki by powód to nie był tylko zepsute DNA atakuje z partyzanta.
Kurwa, trup pierdzący 15lat. Szacun.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów