📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Żółta pizdorynka nigdy nie zawodzi
Mógł trafić tego z tyłu kurwa
I tak dobrze
I tak dobrze
Hmm.. Eh.. Yyy... A dobrze mu tak
I później przez takiego chuja stoisz 2 h w sztale
Wina kretyna, co zmienia pasy bez ostrzeżenia, na szczęście teraz sobie trochę w szpitalu odpocznie, po tym jak mu chłopak po nodze przejechał
Zapierdalanie? Jak dla mnie, to za wolno jechał, zabrakło odwagi bo zapomniał zeżreć snickersa i zapić red bullem.
Henboh napisał/a:
Wina kretyna, co zmienia pasy bez ostrzeżenia, na szczęście teraz sobie trochę w szpitalu odpocznie, po tym jak mu chłopak po nodze przejechał
Kurde! Rzeczywiście! Nie zwróciłem uwagi! Sześć razy zmienił pas i ani razu tego nie zakomunikował! A to łajza jebana!
ntrk napisał/a:
Z czego ta czerwona alfa zrobiona?
Faktycznie wygląda jak by się nic nie stało a dobrze zajebał chyba się nie zabił
Kurwipikkolo napisał/a:
I później przez takiego chuja stoisz 2 h w sztale
Swoje 3 grosze do tych sztalów dorzucają następnie ciekawskie pipy, które zwalniają aby oko nacieszyć, bo w życiu im nudno. A i ego podbudować fajnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów