18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Zapinamy pasy i startujemy!
~Velture • 2019-10-23, 3:10
Mistrz logistyki, planowania oraz as przestworzy w jednym

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
zdun 2019-10-23, 7:06 7
poszedł jak kuna w rabarbar
Zgłoś
CbK 2019-10-23, 7:59
I chuj, że pierwsza lekcja latania zawsze zaczyna się od nauki oceny wiatru
Zgłoś
Lobo24 2019-10-23, 9:11 2
Źle przeliczył siłę Coriolisa.
Zgłoś
Devil_GT 2019-10-23, 10:18 2
qrwa ale DEBIL ;D
Zgłoś
głest 2019-10-23, 10:47 6
Dobre do porannej kawy... motopizda z turbodoładowaniem. Stary pierdoła pozbawiony rozumu ale za to z pasją...

Zgłoś
Robertuss 2019-10-23, 15:14 3
Szkoda że przyjebał w auto zawsze mogl usmażyć się na liniach wysokiego napięcia
Zgłoś
jestemgosc 2019-10-23, 16:27
Jednak trafił, a taki byłem niepewny
Zgłoś
Kosmodysk 2019-10-23, 17:39 3
Szkoda że w auto zajebał, bo dobrze się zapowiadało, zwłaszcza że słup wysokiego napięcia był za nim.
Zgłoś
Always-zjarany 2019-10-24, 14:38
Chyba najlepszy jest ten dźwięk. Brrrrrrrr....pizdwwwśśśrrrrrrrrrrr....
Zgłoś
yfd 2019-10-24, 18:54
Może i dobrze że nie poleciał bo mogło by sie to gorzej a nie czekaj kurwa szkoda...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów