📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Też się czasem stresujecie chociaż nic nie ukradliście?
Skoro nic nie ukradłeś to czym masz się stresować?
Tamten z tyłu już nie zapiszczy :]
Niech przerzuci nóż nad bramką to na pewno nie zapiszczy...
Nawet jak zapiszczy to co? Nic nie zajebałeś to idziesz dalej, a nawet jak coś zajebałeś, to tym bardziej
@up
Dobrowolnie wszystko wyciągasz z kieszeni lub idziesz z ochroniarzem i czekacie na policje
Dobrowolnie wszystko wyciągasz z kieszeni lub idziesz z ochroniarzem i czekacie na policje
@Siemek taa, na pewno ;D
Jeżeli masz czyste sumienie to takie piszczenie powinno ci koło chuja latać
Kiedyś kupiłem w MM jakieś słuchawki dla brata, pani przy kasie nie ściągnęła zabezpieczenia i zapiszczało. Wszyscy oczywiście wzrok na mnie jakbym coś zajebał, podszedł ochroniarz, to mu powiedziałem żeby potrzymał słuchawki, a ja sobie przez bramki jeszcze raz przejdę. Tyle z historii, czym się przejmować?
Jako ekspert z dziedziny systemów EAS i SSWIN mogę powiedzieć tyle, że jeżeli do centrali obsługującej bramki antykradzieżowe dołączony jest METAL detector to bramka zapiszczy w momencie nawet jeśli będziecie mieli sreberko z kanapki. Wszystkie zabezpieczenia miękkie (paski magnetyczne) są rozmagnesowane w momencie kupna, chyba że kasjer jest wyjątkowo nieudolny. A no i dodatkowo- w momencie gdy bramka się wzbudza często gęsto jedna z kamer ustawia się automatycznie prosto na miejsce z którego dochodzi sygnał (czas reakcji to mniej niż 0.5s).
Pozdrawiam, ekspert.
Pozdrawiam, ekspert.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów