Jasna cholera
Jasna cholera
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ten drugi mógłby zatrąbić. Może migał światłami, ale jakie to robi wrażenie na gościu który nie patrzy w lusterko.
I takich właśnie dzbanów najbardziej się obawiam na autostradzie!
Byli, są i pozostaną, wiec strzeżcie się skurwysynów
Takie pizdy powinny mieć zakaz prowadzenia. Wyprzedzanie to najtrudniejszy i najbardziej niebezpieczny manewr na drodze, jak nie umiesz, to wypierdalaj na przystanek albo postój taksówek. Totalna spierdolina umysłowa, bo nie można nie patrzeć w lusterka w trakcie jazdy, zwłaszcza przed manewrem wyprzedzania.
Zgadzam sie mam nadzieje że ta auto mobilność szybciej sie rozwinie i będą boty prowadzić lepiej te auta niż takie debile.
Przynajmniej w sieci auto wyśle sygnał do drugiego auta że teraz kręci i nie będzie problem z dogadaniem sie ^^
A ten drugi mógłby zatrąbić. Może migał światłami, ale jakie to robi wrażenie na gościu który nie patrzy w lusterko.
Taaa, jedziesz lewym pasem i trąbisz jak kogoś wyprzedzasz, czy jesteś jednym z tych co hamują klaksonem?
anie to najtrudniejszy i najbardziej niebezpieczny manewr na drodze, jak nie umiesz, to wypierdalaj na przystanek albo postój taksówek. Totalna spierdolina umysłowa, bo nie można nie patrzeć w lusterka w trakcie jazdy, zwłaszcza przed manewrem wyprzedzania.
Wykonał podręcznikowo (oprócz spojrzenia w lusterko).
...Ty to pewnie mistrzem lewego pasa jesteś.
Byli, są i pozostaną, wiec strzeżcie się skurwysynów
ja się boję skurwysynów którzy jadą 200 na godzinę, jak chce tak szybko to niech kupi sobie helihopter a jak go nie stać to niech jedzie normlanie
Wykonał podręcznikowo (oprócz spojrzenia w lusterko).
...Ty to pewnie mistrzem lewego pasa jesteś.
Coś ci się kolego cytaty pojebały.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów