Balet na nartach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
W Rosji jest zakaz promowania pedalstwa, więc nic dziwnego że niema takiej konkurencji.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
"You can never be too white"
Moim skromnym zdaniem najlepsze co mogło się przydarzyć tej dyscyplinie to właśnie zapomnienie.
no faktycznie było coś takiego
Dubstep lat 70.
Pewne elementy tego "sportu" wykonują niektórzy skoczkowie narciarscy. Zwykle tuż po przyziemieniu.
Świetna sprawa :p
dobra muza i komentarz piwko leci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów