📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Czyżby program walki z niżem demograficznym w Ciapakstanie ?
Już widzę, jak Julki-feministki jadą do Iraku wspierać tamtejsze kobiety.
.
.
.
żartowałem, nikogo takiego nie widzę
.
.
.
żartowałem, nikogo takiego nie widzę
Lewactwo będzie miało dylemat jak podejść do tematu - z jednej strony biedny inżynier, z drugiej coś jakby kobieta która ma niby prawa... i po której stronie stanąć.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
pewnie chciała uciec, wygląda na młodszego brata, tam jest takie prawo że do baby jak jest jeszcze nie wydana za chłopa ma prawo jej ojciec i bracia...
Tu nie ma nic do śmiacia, baba może mieć poważne konsekwencje za stawianie oporu przed oklepem.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Mam zone z Iraku. Potwierdzam tak jest!
a polskie kurwy dalej tam się pchają mam bratową co żałuje
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
brylant1412 napisał/a:
Do Iraku?! Po kiego chuja tam?! Rozumiem do Dubaju pojechać i kilka klocków na klate przyjąć za parę euro, ale żeby do Iraku się pchać...
brylant1412 napisał/a:
ale ja za to nie żałuję że jadą do nich te nasze polskie idiotki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów