📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
hmm,zawsze się zastanawiam czemu nie zrobić Halloween w Polsce? weselsze święto i dzieci się pobawią,niektóre dostana wpierdol,cukierki pojedzą.
jakoś tak głód poczułam...
323233 napisał/a:
hmm,zawsze się zastanawiam czemu nie zrobić Halloween w Polsce? weselsze święto i dzieci się pobawią,niektóre dostana wpierdol,cukierki pojedzą.
Kurwa na chuj to Halloween w Polsce, co my swoich tradycji nie mamy. Dlaczego banda baranów musi naśladować wiecznie Hamburgerowców w Polsce od lat okres 1 Listopada był okresem smutnym i zmuszającym do refleksji a nagle teraz ktoś chce wpierdolić na w ten dzień jakieś dynie dzieciaki poprzebierane za pęknięte kondomy i zwiększyć ilość chodzących tego dnia pedofilów z cukierkami po ulicach...... chore.
Racja, przecież w naszej słowiańskiej kulturze mieliśmy prawdopodobnie pierwowzór tego hamerykańskiego święta - dziady.
Mają one inny charakter niż halloween, ale na pewno nudno podczas odprawiania rytuałów nudno być nie może
Mają one inny charakter niż halloween, ale na pewno nudno podczas odprawiania rytuałów nudno być nie może
@up tyle że chuj mnie to obchodzi po to i tak nie jest polskie swięto.
Moim zdaniem za dużo tych refleksji i stękania już jest w Polsce. Z całym szacunkiem, ale wolę wesołe święto... Oczywiście nie zapominając o zmarłych bliskich w następne dni...
Halloween poprzedza Wszystkich Swietych. I halloween nie jest swietem ktore wymyslil sobie ow hamburgier, halloween jest nawet starsze niz Wszystkich Swietych.
Szczerze mowiac zawsze nienawidzilem Wszystkich Swietych w Polsce, czas meki i agonii, okropnie przygnebiajace swieto, ze wzgledu na fakt jak sie je obchodzi.
Szczerze mowiac zawsze nienawidzilem Wszystkich Swietych w Polsce, czas meki i agonii, okropnie przygnebiajace swieto, ze wzgledu na fakt jak sie je obchodzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów