18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Dzichader 2012-09-28, 1:45 4
Lyć z tym wartko.
Zgłoś
1r0n 2012-09-28, 1:48 8

Zgłoś
323233 2012-09-28, 1:56 23
hmm,zawsze się zastanawiam czemu nie zrobić Halloween w Polsce? weselsze święto i dzieci się pobawią,niektóre dostana wpierdol,cukierki pojedzą.
Zgłoś
1r0n 2012-09-28, 2:05 11
No właśnie...

Zgłoś
b................o 2012-09-29, 3:26 1
@up
Cukierek albo SMOLEŃSK!!

wiem jebie sucharem :3
Zgłoś
ssijpaukem 2012-09-29, 7:18 1
jakoś tak głód poczułam...
Zgłoś
Pykac 2012-09-29, 8:26 16
323233 napisał/a:

hmm,zawsze się zastanawiam czemu nie zrobić Halloween w Polsce? weselsze święto i dzieci się pobawią,niektóre dostana wpierdol,cukierki pojedzą.

Kurwa na chuj to Halloween w Polsce, co my swoich tradycji nie mamy. Dlaczego banda baranów musi naśladować wiecznie Hamburgerowców w Polsce od lat okres 1 Listopada był okresem smutnym i zmuszającym do refleksji a nagle teraz ktoś chce wpierdolić na w ten dzień jakieś dynie dzieciaki poprzebierane za pęknięte kondomy i zwiększyć ilość chodzących tego dnia pedofilów z cukierkami po ulicach...... chore.
Zgłoś
Le_Kloszard 2012-09-29, 9:11 3
Racja, przecież w naszej słowiańskiej kulturze mieliśmy prawdopodobnie pierwowzór tego hamerykańskiego święta - dziady.
Mają one inny charakter niż halloween, ale na pewno nudno podczas odprawiania rytuałów nudno być nie może
Zgłoś
CL~ 2012-09-29, 9:14 2
@2xup tyle że halloween jest 31 października.
Zgłoś
Pykac 2012-09-29, 10:40 1
@up tyle że chuj mnie to obchodzi po to i tak nie jest polskie swięto.
Zgłoś
M................n 2012-09-29, 10:58 1
Moim zdaniem za dużo tych refleksji i stękania już jest w Polsce. Z całym szacunkiem, ale wolę wesołe święto... Oczywiście nie zapominając o zmarłych bliskich w następne dni...
Zgłoś
mr.knowhow 2012-09-29, 17:45
Halloween poprzedza Wszystkich Swietych. I halloween nie jest swietem ktore wymyslil sobie ow hamburgier, halloween jest nawet starsze niz Wszystkich Swietych.

Szczerze mowiac zawsze nienawidzilem Wszystkich Swietych w Polsce, czas meki i agonii, okropnie przygnebiajace swieto, ze wzgledu na fakt jak sie je obchodzi.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów