Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa zamiast się cieszyć, że są frajerzy co takie szczury kupują wymagające fryzjera to oni odpierdalają.
Przeciez właściciel od razu się skapuje jeśli pies po wizycie będzie inaczej się zachowywał i bał się powrotu...
Wybrać tłustego psa, poderżnąć mu gardło, a następnie odciąć głowę i wyrzucić ją, ponieważ nie nadaje się do jedzenia (…). Starannie zdjąć skórę, rozciąć go i dokładnie oczyścić, a potem zawinąć go w czystą lnianą ścierkę i zakopać w ziemi, gdzie zostanie przez jeden dzień i jedną noc, później wyjąć go i zacząć piec na rożnie (…) a gdy zaczyna się piec, nasmarować go dobrym czosnkiem i olejem, a po skończeniu smarowania, wysmagać laseczką, a gdy jest dobrze upieczony, rozciąć, jakby to był królik lub koźlę, położyć go na dużym półmisku, wziąć czosnek i olej, które się oddzieliły, połączyć z dobrym, jasnym bulionem i polać kota; teraz można go zjeść, bo jest to bardzo dobra potrawa.
zawinąć go w czystą lnianą ścierkę i zakopać w ziemi
To akurat przepis na kota.
Wy cebulaki to o siebie i własnych bliskich nie dbacie więc nie dziwne że dbanie o zwierzęta jest dla was czymś niezwykłym, prostaki z prowincji z gównem pod paznokciami.
powiedziało patologiczne, polskie gówno bez szkoły, które pracuje na zmywaku dla czarnucha za miskę ryżu.
Jako że nie chce mi sie pisac o durnych pchlarzach. W ramach poszerzania wiedzy zamieszcze przepis ze starej ksiazki kucharskiej.
Wybrać tłustego psa, poderżnąć mu gardło, a następnie odciąć głowę i wyrzucić ją, ponieważ nie nadaje się do jedzenia (…). Starannie zdjąć skórę, rozciąć go i dokładnie oczyścić, a potem zawinąć go w czystą lnianą ścierkę i zakopać w ziemi, gdzie zostanie przez jeden dzień i jedną noc, później wyjąć go i zacząć piec na rożnie (…) a gdy zaczyna się piec, nasmarować go dobrym czosnkiem i olejem, a po skończeniu smarowania, wysmagać laseczką, a gdy jest dobrze upieczony, rozciąć, jakby to był królik lub koźlę, położyć go na dużym półmisku, wziąć czosnek i olej, które się oddzieliły, połączyć z dobrym, jasnym bulionem i polać kota; teraz można go zjeść, bo jest to bardzo dobra potrawa.
Ale ty jesteś poryty, z oddziału zamkniętego uciekłeś ?
Wy cebulaki to o siebie i własnych bliskich nie dbacie więc nie dziwne że dbanie o zwierzęta jest dla was czymś niezwykłym, prostaki z prowincji z gównem pod paznokciami.
Prawdę rzeczesz. Na co dzień to "spierdalaj cwelu", ale w grudniu "wesołych świąt". Trzoda bez empatii.
powiedziało patologiczne, polskie gówno bez szkoły, które pracuje na zmywaku dla czarnucha za miskę ryżu.
Powiedział Parafian u mamusi na garnuszku
Głupie spierdoliny kupują zwierze a później znęcają sie nad takim w imie tego żeby ładniej wyglądało, nie patrzą na to że wcale mu ten stres nie potrzebny a tylko szkodzi , ważne dla tych pojebów jest to żeby pokazać wszystkim jakiego to mają "ładnego futrzaka" a później żyją takie nie zrównoważone , jak ich właściciele
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów