📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
ale siara... kiedyś nie poruchałby tylko na tej uczelni a dziś dzięki jutubowi to musi pierdolnąć sobie operację plastyczną, zmienić nazwisko i obywatelstwo, żeby poruchać gdziekolwiek na świecie.
łał dominik z sali samobójców..
youtube.com/kudiofficial
mixcloud.com/djkudi
Ale za to na wykładzie siedzieć nie musi
A u mnie jakiś geniusz stworzył ankietę, na jaki termin egzaminu się kto wybiera, i co najlepsze ludzie jeszce się tam wpisują. Proszę doodle.com/ssawdzqyyw6nirystable jakby ktoś chciał się też zapisać w tej genialnej ankiecie.
EudezetReprezent napisał/a:
hahaha co za jebany zesral sie w gacie
Czyli oglądałeś ten sam filmik, fajnie.
Na chuj ta emotka gówna w opisie? Zjebałeś całą satysfakcję z oglądania filmiku, zdradziłeś fabułę.
ale sandał!
Corey_09 napisał/a:
Ustawione jak ta lala, ale ciemnogród wierzy, bo przecież nagranie jest, to musi być prawdziwe.
bo dziewczyny lubią brąz :idzwhuj:
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów